Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra a ales între Pablo Cortacero şi Ionuţ Negoiţă, în rolul de acţionar la Dinamo! Verdict surprinzător şi detalii inedite despre fostul şef din "Ştefan cel Mare"

EXCLUSIV | Cosmin Contra a ales între Pablo Cortacero şi Ionuţ Negoiţă, în rolul de acţionar la Dinamo! Verdict surprinzător şi detalii inedite despre fostul şef din "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Fostul finanţator al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, hulit de fanii dinamovişti, a câştigat duelul cu Pablo Cortacero, actualul acţionar, în viziunea lui antrenorului Cosmin Contra.

Cosmin Contra, paralelă între Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero

Dinamoviştii au avut speranţe mari, după ce Pablo Cortacero şi grupul pe care-l reprezintă au preluat Dinamo. Totuşi, aşteptările le-au fost înşelate, iar Cosmin Contra, cel care a fost şi în perioada lui Ionuţ Negoiţă, a făcut o paralelă între primul mandat şi al doilea.

"Guriţă" susţine că a reuşit să-l convingă pe Ionuţ Negoiţă să investească la Dinamo, după mai multe discuţii avute: "Nu există comparaţie, pentru că domnul Negoiţă... Dacă stăteai de vorbă cu el şi îi explicai lucrurile. şi îl făceai să înţeleagă de ce trebuie să facă anumite sacrificii şi anumite investiţii, în momentul ăla le făcea automat. Nu există comparaţie între ceea ce am trăit eu cu Ionuţ Negoiţă. Şi nu am avut o relaţie să zici că mamă! Dar am avut patru discuţii cu Ionuţ Negiţă în care i-am explicat anumite lucruri. Toate îmbunătăţirile care există la Săftica le-am făcut când am venit, acum trei ani, împreuă cu Ionuţ Negoiţă, care are a înţeles că împreună cu aceste îmbunătăţiri echipa va avea un salt calitativ. 

Ionuţ Negoiţă, când promitea un lucru, îl şi făcea. Dacă mi-a zis că repară terenul sau că facem drenaj la teren, în săptămâna următoare deja erau maşinile pe teren la Săftica şi se făceau lucrurile", a declarat Cosmin Contra, în cadrul emisiunii "Sport Report", de pe Telekom Sport 1.  

Contra, cel care îşi doreşte să plece de la Dinamo, fiind dezamăgit de spanioli, a continuat cu criticile pentru actualii conducători: 

"Atât timp cât eu am fost la Dinamo, Ionuţ Negoiţă nu a întârziat o zi salariile jucătorilor. Şi a făcut şi investiţii care încă există şi de pe urma acelor investiţii de infrastructură încă trăieşte echipa de pe urma acelor îmbunătăţiri. Între nişte oameni care vin şi zic că noi vom îmbunătăţi şi mai mult lucrurile astea, dar nu se întâmplă nimic, atunci nu putem să facem o comparaţie. Deocamdată nu se întâmplă nimic. Eu mi-aş dori ca şi în al 12-lea ceas să se întâmple lucrul acesta", a mai spus antrenorul lui Dinamo.  

Lovitură de proporţii pentru Cosmin Contra la Dinamo! S-a aflat de unde a venit oferta pe mulţi bani pentru el. Antrenorul vrea să plece

Afla mai multe despre: dinamodinamo bucuresticosmin contraionut negoitapablo cortacero 

viewscnt
Articole similare