Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra a comentat numirea lui Adrian Mutu la FCU Craiova! ”A demonstrat la naţionala de tineret şi la Voluntari că e un antrenor de perspectivă!”

EXCLUSIV | Cosmin Contra a comentat numirea lui Adrian Mutu la FCU Craiova! ”A demonstrat la naţionala de tineret şi la Voluntari că e un antrenor de perspectivă!”

Superliga

Comentarii

Cosmin Contra a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre venirea lui Adrian Mutu la FCU Craiova 1948.

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1, iar Adrian Mititelu jr. l-a pus antrenor pe Mutu, după ce fostul decar al României a preferat să renunţe la naţionala U21. 

Fostul selecţioner al României, Cosmin Contra, a comentat numirea lui Mutu în Bănie. El susţine că "Briliantul" este un antrenor de perspectivă.

”Eu vorbesc cu Adi. E finul meu. Vorbesc cu el destul de mult. A avut nesiguranţa dacă să rămână la echipa naţională de tineret. Dar cred că era pasul următor în carieră, să meargă la o echipă de club.

Să muncească zi de zi. Ideile lui sa fie puse în aplicare mult mai bine. Pentru că una e să stai la naţională 2-3 zile. Să munceşti, să îţi pui planul tău tactic în aplicare, iar alta, să lucrezi luni de zile, să poţi lucra zi de zi cu jucători tăi, să se vadă mâna ta. Adi a demonstrat la echipa naţională de tineret, cât şi la Voluntari, când a fost şi a salvat echipa, chiar dacă a fost la baraj, că e un antrenor tânăr de mare perspectvă.

Ne leagă o prietenie foarte bună. Îmi doresc ca el să reuşească la Craiova. Are idei foarte bune. Îmi place. Sper să vedem mâna lui Adi Mutu în campionatul viitor”, a spus Cosmin Contra pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mutu 

viewscnt
Articole similare