Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra a recunoscut postul problemă de la echipa naţională! Ce jucător de milioane l-a dezamăgit: ”Îmi puneam mari speranţe în el”

EXCLUSIV | Cosmin Contra a recunoscut postul problemă de la echipa naţională! Ce jucător de milioane l-a dezamăgit: ”Îmi puneam mari speranţe în el”
Comentarii

Cosmin Contra a recunoscut că zona mijlocaşului defensiv e marea problemă a echipei naţionale în ultima perioadă. Selecţionerul s-a arătat dezamăgit de omul în care îşi punea cele mai mari speranţe pentru acoperirea acestui post.

Dragoş Nedelcu a fost transferat de FCSB de la Viitorul şi roş-albaştrii credeau că au dat lovitura. La fel credea şi Cosmin Contra, care îl vedea pe jucătorul de 21 de ani om de bază în echipa naţională.

Mijlocul terenului este zona vulnerabilă de la echipa naţională. Îmi puneam mari speranţe în Nedelcu, dar în momentul de faţă nu este într-o formă foarte bună. Trebuie să urmăresc şi să găsesc alte soluţii. Creţu este unul dintre ei, câştigăm în talie şi în agresivitate”, a fost reacţia lui Contra, în exclusivitate la Telekom Sport.

Nedelcu trebuie să iasă din pasa asta proastă! Nu ştiu ce se întâmplă cu el, dar se pare că şi schimbările dese pe care le-a avut în ultima perioadă în echipa Stelei l-au pus într-o ipostază nu tocmai bună. Are în continuare încrederea noastră, e tânăr, iar eu sper ca în astea două săptămâni, cu două meciuri de playoff până la convocare, să văd altă faţă a jucătorului”, a încheiat Contra.

Afla mai multe despre: contranedelcunationaladezamagire,  

viewscnt
Articole similare