Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra, apărat de un antrenor din Liga 1: ”A fost scos ţap ispăşitor. Nu a fost corect, asta este valoarea României în acest moment”

EXCLUSIV | Cosmin Contra, apărat de un antrenor din Liga 1: ”A fost scos ţap ispăşitor. Nu a fost corect, asta este valoarea României în acest moment”

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra are un apărător în Cristiano Bergodi, cel care spune că selecţionerul n-ar fi trebuit pus la zid pentru ratarea calificării la EURO 2020.

România a avut un parcurs dezastruos în preliminariile EURO 2020, unde a terminat pe locul patru în grupă, după Spania, Suedia şi Norvegia. În plus, Malta şi Insulele Feroe au fost singurele naţionale pe care le-am învins. Drept urmare, Cosmin Contra a fost considerat principalul vinovat pentru ratarea obiectivului şi contractul nu i-a mai fost prelungit.

Cristiano Bergodi este însă de altă părere şi spune că fostul selecţioner a fost pe nedrept criticat. Antrenorul lui FC Voluntari este de părere că aşteptările de la echipa naţională sunt multe pari în raport cu valoarea pe care o avem acum:

”Scandal în România se întâmplă mereu. În ultima vreme mereu a fost cu naţionala. Nu era aşa probabil cu 10 ani în urmă, când echipa era mai bună, cu jucători competitivi. Nu e uşor pentru România în acest moment, e o perioadă de tranziţie, cu nişte jucători tineri. Sunt nişte jucători buni, dar prea cruzi pentru echipa mare. Echipa de tineret e una foarte bună, dar dacă aduci toţi jucătorii la echipa mare, nu faci mare lucru. S-a găsit ţap ispăşitor în Contra, ceea ce s-a întâmplat nu a fost corect. Asta este valoarea României din acest moment”, a declarat Cristiano Bergodi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare