Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra, aproape de revenirea în fotbal: "Sunt dornic să-mi demonstrez valoarea!" În ce ţară va antrena

EXCLUSIV | Cosmin Contra, aproape de revenirea în fotbal: "Sunt dornic să-mi demonstrez valoarea!" În ce ţară va antrena
Comentarii

Cosmin Contra a dezvăluit, pentru Telekom Sport, că a avut discuţii cu mai multe cluburi pentru revenirea în fotbal, negocieri care, însă, nu s-au concretizat.

Fostul selecţioner vrea să revină în fotbalul spaniol, motiv pentru care a şi refuzat, după despărţirea de echipa naţională, unele oportunităţi de a se întoarce mai devreme în fotbal.

"Aştept ca în curând să pot să antrenez din nou, cred că această vacanţă binevenită după cei doi ani petrecuţi la naţională nu a făcut altceva decât să mă liniştească atât în interior, cât şi în exterior, să analizez exact ceea ce s-a întâmplat la echipa naţională. Acum, cu forţele recuperate, dornic să încep din nou să muncesc şi să îmi demonstrez valoarea.

Au fost multe discuţii în ultimele două luni, dar, sincer, am vrut să aştept să văd dacă am posibilitatea să antrenez aici, în Spania, ori la o echipă din Segunda Division care vrea să promoveze ori la o echipă de Primera Division pentru că au fost multe echipe care au schimbat antrenorii.

Am fost la foarte multe echipe în cărţi, am avut şi discuţii, dar au fost aleşi alţi antrenori, pe diferite criterii. Atunci nu e foarte uşor să intri aici, în Spania, să antrenezi, dar cred că pe viitor voi avea şansa asta să demonstrez ceea ce pot", a declarat Cosmin Contra, într-un interviu acordat Telekom Sport.

În vârstă de 44 de ani, Cosmin Contra este liber de contract din noiembrie anul trecut, atunci când s-a despărţit de echipa naţională după doi ani ca selecţioner. Contra a mai antrenat în Spania la Fuenlabrada, Getafe şi Alcorcon. Poli Timişoara, Petrolul Ploieşti, Dinamo şi Guangzhou sunt celelalte echipe pregătite de fostul selecţioner, de-a lungul carierei.

Cosmin Contra, despre revenirea în fotbal. VIDEO

 

Afla mai multe despre: contra 

viewscnt
Articole similare