Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra bate palma cu Dinamo! Când va avea loc prezentarea oficială

EXCLUSIV | Cosmin Contra bate palma cu Dinamo! Când va avea loc prezentarea oficială

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul Cosmin Contra a ajuns în Bucureşti în seara asta, însoţit de preparatorul fizic Javi Reyes şi de un antrenor spaniol cu portarii, trecut pe la Granada.

Din informaţiile Telekom Sport, Cosmin Contra va definitiva discuţiile mâine (n.r.-miercuri) cu noua conducere a lui Dinamo, doar după ce Pablo Cortacero va lamuri situaţia lui Gigi Multescu în cadrul clubului.

Sursele noastre ne-au confirmat că din echipa fostului selecţioner va face parte şi Jerry Gane (48 de ani), cu care Cosmin Contra a colaborat şi în precedentul său mandat la Dinamo şi în cel de la naţionala României.

În cazul în care nu vor interveni probleme, contractul va fi semnat mâine după amiază iar prezentarea oficială va fi făcută joi dimineaţa.

Ştirea iniţială:

Dinamo a remizat 1-1, cu FC Hermannstadt, în prima etapă a noului sezon, partidă care ar putea fi ultima pentru Gheorghe Mulţescu pe banca "câinilor".

Negocierile pentru revenirea lui Cosmin Contra în "Ştefan cel Mare" ar fi din ce în mai avansate, fiind doar o chestiune de timp până ce fostul selecţioner va fi numit pe banca lui Dinamo.

Schimbarea antrenorului de la Dinamo a fost confirmată şi de suporterii care deţin acţiuni în cadrul clubului, care au confirmat că "bate vântul schimbării" şi au ţinut să îi mulţumească lui Gigi Mulţescu pentru ceea ce a făcut la echipă.

"Respect, GIGI MULŢESCU!

Dinamo are nevoie de OAMENI!

Oameni ca Mulţescu, în stare să accepte să antreneze Dinamo, cu riscul de a retrograda. În stare să ne întindă o mână, într-o situaţie în care toţi antrenorii ar fi fugit, pentru a nu-şi păta CV-ul.

Nu poţi să nu-l iubeşti pe omul ăsta! Antrenorii mai tineri au ceva de învăţat de la el: să nu mai dea banii pe cele mai scumpe ceasuri, dacă nu au dat mai întâi banii pe cele mai importante cărţi.

Bate vântul schimbării. Capul sus, Nea Gigi! Schimbări au mai fost şi vor mai fi, dar caracterul şi întelepciunea unui om ca tine nu se vor schimba niciodată.", se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.

Mulţescu a fost numit pe banca lui Dinamo după demiterea lui Adrian Mihalcea şi până în acest moment este neînvins în acest mandat, cu două egaluri şi o victorie. 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamo 

viewscnt
Articole similare