Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra, distrus după coşmarul de la Dinamo! "Probabil nu o să mă vindec niciodată!" Ce a spus despre Deian Sorescu

EXCLUSIV | Cosmin Contra, distrus după coşmarul de la Dinamo! "Probabil nu o să mă vindec niciodată!" Ce a spus despre Deian Sorescu

Dinamo București

Comentarii

Cosmin Contra, fostul antrenor de la Dinamo, a vorbit în exclusivitate pentru Telekomsport.

Contra a fost unul dintre oamenii care au crezut cu tărie în noul proiect de la Dinamo, după ce grupul de investitori spanioli a preluat echipa, dar s-a dovenit că totul a fost doar o minciună. Sătul de promisiunile false ale lui Pablo Cortacero, antrenorul a plecat din Ştefan cel Mare la începutul lunii decembrie. Fostul selecţioner a mărturisit sincer, că încă nu s-a vindecat după ultima experienţă la Dinamo.

"Nu m-am vindecat şi probabil nu o să mă vindec niciodată de.... am picat în plasa unui escroc şi am putut să vin undeva unde am păţit ce am păţit. Asta e viaţa, sunt exemple pe care le ai în viaţă, trebuie să ţi le asumi în anumite momente, eu mi-am asumat că am fost păcălit din primul minut şi am fost pus la înaintare ca să încerc să duc o situaţie care nu se putea duce şi mergem înainte.

Am încercat să fac ce am putut mai bine la Dinamo într-o perioadă foarte grea, mă bucur că s-au salvat, sper din toată inima să găsească soluţiile necesare să ducă această luptă mai departe, dar cred că le va fi f greu. Nimeni nu înţelege ce a vrut să facă acest escroc de Cortacero cu cumpărerea clubului Dinamo", a spus Cosmin Contra pentru Telekomsport. 

Deian Sorescu este unul dintre cei mai buni jucători ai momentului din Liga 1, iar evoluţiile convingătoare de la club l-au propulsat la echipa naţională. Contra a vorbit şi despre fundaşul dreapta din Ştefan cel Mare. 

"I-am zis lui Deian că dacă va juca fundaş dreapta, va ajunge şi se va impune la naţională pentru că are calităţile necesare să joace pe acel post. Trebuie să-şi îmbunătăţească anumite lucruri pe faza defensivă, dar e un jucator care poate să aducă aport la echipa naţională şi la echipa de club. Ceea ce s-a şi văzut, pentru mine nu e o surpriză evoluţia lui Deian", a spus fostul selecţioner. 

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare