Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra, dorit de Universitatea Craiova! Reacţia lui Sorin Cârţu după plecarea lui Papură din Bănie

EXCLUSIV | Cosmin Contra, dorit de Universitatea Craiova! Reacţia lui Sorin Cârţu după plecarea lui Papură din Bănie
Comentarii

Sorin Cârţu (64 de ani) a anunţat, într-o discuţie cu Telekom Sport, ce variante de antrenor are U Craiova după plecarea lui Corneliu Papură. Întrebat despre Edi Iordănescu şi Cosmin Contra, preşedintele oltenilor a spus despre ambii că sunt variante foarte bune pentru banca tehnică. "Sorinaccio" a spus că va fi ales un tehnician care cunoaşte foarte bine fotbalul românesc.

U Craiova a anunţat, joi, că oltenii şi antrenorul Corneliu Papură au reziliat pe cale amiabilă contractul, iar acum sunt în căutarea unui nou tehnician. Contactat de Telekom Sport, Sorin Cârţu a spus că Edi Iordănescu şi Cosmin Contra sunt variante foarte bune pentru banca tehnică a echipei de pe "Ion Oblemenco".

"Vom alege un antrenor care cunoaşte foarte bine fotbalul românesc şi echipa. (n.r. - Este Edi Iordănescu o variantă bună?) De ce nu? Edi e un antrenor bun şi oricând poate să fie o soluţie. Edi e sub contract, ce să faci cu un antrenor care e sub contract? Este şi Cosmin o variantă bună.

Cu Edi Iordănescu nu s-a vorbit de cinci, şase luni. Erau nişte aberaţii ce s-a scris prin ziare. Nu a fost nicio discuţie. Acum cinci, şase luni s-au purtat discuţii cu Edi, acum nu"
, a spus Sorin Cârţu, joi, pentru Telekom Sport.

Oltenii au timp să-şi numească un nou antrenor şi să se gândească bine la viitoare alegere, având în vedere că Liga 1 e întreruptă din cauza COVID-19. Starea de urgenţă din România se termină pe 15 mai, iar de atunci sportivii de performanţă îşi pot relua antrenamentele, individual. Se lucrează la un plan de măsuri pentreu reluarea fotbalului în România.

Afla mai multe despre: sorin cartuantrenoriliga 1edi iordanescucosmin contra 

viewscnt
Articole similare