Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra e antrenorul perfect pentru Dinamo, crede Ioan Andone: "Vorbesc aceeaşi limbă. A fost cel mai aproape de titlu!"

EXCLUSIV | Cosmin Contra e antrenorul perfect pentru Dinamo, crede Ioan Andone: "Vorbesc aceeaşi limbă. A fost cel mai aproape de titlu!"

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone (60 de ani) a reacţionat, în direct la Telekom Sport, la ştirea că Dinamo şi-a schimbat patronul. Spaniolul Pablo Cortacero a preluat Dinamo de la Ionuţ Negoiţă, iar "Fălcosul" s-a bucurat de această mutare şi a spus că fostul selecţioner, Cosmin Contra, poate fi antrenor principal în Ştefan cel Mare odată cu schimbarea acţionarului principal.

Andone e de părere că fostul fundaş dreapta ar fi potrivit pentru postul de antrenor la Dinamo, având în vedere că a fost ultimul care a făcut performanţă cu trupa din Ştefan cel Mare. În 2017, Dinamo, cu Cosmin Contra la cârmă, a terminat pe locul trei sezonul din Liga 1, iar "câinii" puteau fi campioni.

Din informaţiile Telekom Sport, Cosmin Contra e preferatul noilor acţionari pentru a fi antrenor la Dinamo, iar Andone susţine această variantă: "Poate să fie. În ultimii şase ani, Contra a fost cel mai aproape de titlu. A terminat pe locul 3 şi, dacă nu îl egala Craiova, era campion. Eu îl văd, pentru că are dorinţă. A plecat de la echipa naţională cum a plecat, nu cred că nu ar vrea o revanşă. Şi Contra a şi jucat la Dinamo, îl identifici. Acum, spaniolii... îţi dai seama, vorbesc aceeaşi limbă. Contra e jumate român, jumate spaniol. Îl văd acolo. Dar nu poţi să ştii", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

Apoi, preşedintele de la FC Voluntari a spus că e modă ca spaniolii să vină în România. Dinamo, Hermannstadt şi Viitorul au acum spanioli pe bancă sau în conducerea clubului: "Uite, e o modă, la Sibiu e un spaniol, Hagi a adus tot spaniol...", a mai declarat fostul fundaş din Ştefan cel Mare, la Telekom Sport.

NEWS ALERT | Începe o nouă eră la Dinamo! Spaniolii au ales noul antrenor şi au precontracte cu 8 fotbalişti din Spania! Toate detaliile

Dinamo Bucureşti a anunţat oficial, joi după-amiază, că s-a încheiat "era Negoiţă". Clubul a fost vândut şi, pentru prima oară în istorie, va aparţine unui grup internaţional.  Din primele informaţii, nu doar era Negoiţă s-ar fi încheiat la Dinamo. Sursele Telekom susţin că antrenorul Gheorghe Mulţescu nu va mai continua în club, iar vineri va avea ultima zi de contract cu formaţia din Ştefan cel Mare.

Noua conducere a alb-roşilor ar avea deja precontracte semnate cu noul antrenor, dar şi cu opt jucători spanioli. Sursele Telekom Sport susţin că antrenorul ar fi fostul selecţioner Cosmin Contra, care ar urma să ocupe funcţia de manager general şi să decidă absolut totul la noua echipă.

Afla mai multe despre: ioan andonedinamocosmin contra 

viewscnt
Articole similare