Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra, în cantonamentul lui AC Milan. Se întâlneşte cu legendarul Carlo Ancelotti şi va urmări doi fotbalişti români la lucru

EXCLUSIV | Cosmin Contra, în cantonamentul lui AC Milan. Se întâlneşte cu legendarul Carlo Ancelotti şi va urmări doi fotbalişti români la lucrugalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul primei reprezentative, Cosmin Contra a ajuns vineri la Milanello. El se va întâlni cu legendarul Carlo Ancelotti şi va merge să urmărească la lucru doi fotbalişti români pasibili de o eventuală convocare.

Cosmin Contra este încă un nume important la Milanello. Fost fotbalist la AC Milan în sezonul 2001-2002, fostul mare internaţional român se bucură atât de simpatia oficialilor clubului, cât şi de cea a foştilor săi coechipieri.

Vineri, selecţionerul s-a întâlnit la Milanello cu bunul său prieten Gennaro Gattuso (foto sus), actualul antrenor al milanezilor şi fost jucător al ”diavolilor” între 1999 şi 2012, dar şi cu Pepe Reina, unul dintre cei mai importanţi portari ai fotbalului spaniol din ultimii 20 de ani.

Sâmbătă seara, Contra va asista la derby-ul dintre AC Milan şi Napoli, o plăcută ocazie pentru o întrevedere cu fostul său antrenor, Carlo Ancelotti. Totodată, selecţionerul României va avea oportunitatea de a discuta şi cu Vlad Chiricheş, fotbalistul lui Napoli, aflat încă în recuperare.

Înaintea derby-ului de pe San Siro, Cosmin Contra va fi prezent la partida de Serie B, Cremonese - Palermo, un meci interesant pentru selecţioner care îi va urmări la lucru pe Vasile Mogoş de la gazde, respectiv George Puşcaş de la oaspeţi. Ambii fotbalişti se află pe lista primei echipe reprezentative.

Meciul AC Milan - Napoli e LIVE pe Telekom Sport 2, sâmbătă, de la 21:30.

  • 32 de meciuri a jucat Cosmin Contra sub comanda lui Carlo Ancelotti
  • 44 de meciuri a jucat Contra în tricoul ”diavolilor”
  • 4 goluri şi o pasă de gol are actualul selecţioner al României pentru AC Milan

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa naţională 

viewscnt
Articole similare