Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra, întrebat despre posibilitatea de a fi noul antrenor de la CFR Cluj! Tehnicianul dinamovist a dat răspunsul pe loc

EXCLUSIV | Cosmin Contra, întrebat despre posibilitatea de a fi noul antrenor de la CFR Cluj! Tehnicianul dinamovist a dat răspunsul pe loc

CFR Cluj

Comentarii

Perioada pe care Cosmin Contra a petrecut-o la Dinamo l-a determinat pe antrenor să refuze, din start, orice ofertă venită din România.

Cosmin Contra nu ar accepta o propunere venită dintre CFR Cluj

Dinamo şi Cosmin Contra sunt aproape de despărţire. Prezent în studioul Telekom Sport, antrenorul dinamovist a dezvăluit că miercuri îşi poate rezolva situaţia cu conducerea din "Ştefan cel Mare", în privinţa plecării. 

Totuşi, aventura de la Dinamo a lăsat urme, după stresul şi problemele gestionate. "Guriţă" a fost întrebat dacă ar fi interesat de o posibilă plecare la CFR Cluj, mai ales că acum campioana îşi caută un nou antrenor, după plecarea lui Dan Petrescu. 

Cosmin Contra nu ia în calcul o astfel de variantă şi susţine că va pleca în Spania, alături de familie: 

"Nu! Nu mai vreau să stau în România. Vreau să mă duc în Spania la familie. Acum nu aş lua nimic. Am nevoie să mă bag acolo cu soţia şi să stau două săptămâni să-mi revin", a declarat Cosmin Contra pentru Telekom Sport. 

În cadrul aceleiaşi intervenţii, Cosmin Contra a susţinut că a avut un atac de panică, precizând că "am crezut că fac infarct", din cauza situaţiei de la Dinamo. 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamocosmin contracfr cluj 

viewscnt
Articole similare