Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra nu vrea să mai audă de Liga 1: "Nu mă mai întorc la nicio echipă, care vrei tu!"

EXCLUSIV | Cosmin Contra nu vrea să mai audă de Liga 1: "Nu mă mai întorc la nicio echipă, care vrei tu!"

Superliga

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Cosmin Contra (45 de ani) a spus că nu are de gând să se mai întoarcă să antreneze în România. "Guriţă" a fost ferm pe poziţii când a fost întrebat despre o eventuală ofertă de la vreo echipă din Liga 1.

Contra nu vrea să mai audă de Liga 1: "Nu mă mai întorc la nicio echipă, care vrei tu!"

Ultima experienţă din România l-a făcut pe Cosmin Contra să vrea să uite de echipele din Liga 1. Liber de contract după ce s-a despărţit de Dinamo, antrenorul a stat de vorbă cu Telekom Sport şi a oferit un răspuns ferm când a fost întrebat dacă a fost ofertat din Liga 1.

Contra nu vrea să mai audă de o eventuală nouă aventură la o echipă de club din ţară: "(n.r. - N-ai primit nicio ofertă din România?) Nu, nu mă mai intorc. Când am zis că nu mă mai intorc, nu ma mai intorc. (n.r. -Nici la o echipă campioană?) nici la o echipă mare campioană, care vrei tu", a spus Cosmnin Contra pentru Telekom Sport.

Ultima oară, în România, Cosmin Contra a fost antrenorul lui Dinamo după ce a acceptat să se alăture proiectului prezentat de spaniolii conduşi de Pablo Cortacero. Totul s-a dovedit a fi un fiasco, în cele din urmă, iar Contra a rămas cu un gust amar. În ultima sa aventură de la Dinamo, "Guriţă" a antrenat 11 meciuri, între august şi decembrie 2020, cu o medie de un punct câştigat pe meci.

Afla mai multe despre: cosmin contraofertaliga 1exclusiv 

viewscnt
Articole similare