Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra rămâne la echipa naţională. Anunţul pe care l-au făcut federalii chiar înaintea meciului cu Spania

EXCLUSIV | Cosmin Contra rămâne la echipa naţională. Anunţul pe care l-au făcut federalii chiar înaintea meciului cu Spania

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal nu are de gând să renunţe prea curând la Cosmin Contra. Înaintea meciului dintre Spania şi România, directorul tehnic, Mihai Stoichiţă, a declarat la microfonul Telekom Sport că actualul selecţioner va merge la tragera la sorţi pentru barajul de calificare la Euro.

Tragerea la sorţi pentru play-off-ul UEFA Nations League va avea loc vineri, pe 22 noiembrie, la Nyon. Barajul din Liga Naţiunilor se vor disputa la finalul lunii martie, iar finalele celor patru divizii se vor disputa pe terenul uneia dintre cele două finaliste, locul urmând să fie stabilit prin tragere la sorţi.
 

(Stoichiţă selecţioner?)

Speculaţia asta cu numele meu ar trebui să cadă de la început. Menirea mea e cu totul alta. În ecuaţie eu nu exist.

Discuţiile cu Cosmin vor fi reluate după acest meci şi după tragerea la sorţi. Nu suntem cam grăbiţi, să nu meargă Contra la tragerea la sorţi? Mi se pare că merită, pentru că s-au făcut şi multe lucruri bune în perioada asta de doi ani în care a fost el.

Discuţiile vor fi după tragerea la sorţi. Tragerea la sorţi e importantă vineri, să vedem ce şi cum , cu cine cădem.

(Rădoi selecţioner?)

Conduce o maşină care merge şi e bine să nu iei driverul de la o maşină care merge bine. Eun antrenor de mare viitor Mirel. Dar deocamdată lucrurile pe care le face el la FRF sunt foarte bune şi trebuie gândit foarte bine momentul, a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport. 
 

Afla mai multe despre: contraechipa nationala 

viewscnt
Articole similare