Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra s-a văzut aseară cu Vlad Chiricheş. Ce i-a transmis fundaşului român

EXCLUSIV | Cosmin Contra s-a văzut aseară cu Vlad Chiricheş. Ce i-a transmis fundaşului român

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra a fost la Roma pentru ai vedea la lucru pe jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică, în a doua competiţie ca importanţă din Europa. La finalul confruntării dintre Lazio şi FCSB, acesta a avut o întrevedere cu Vlad Chiricheş, ocazie cu care au discutat despre viitorul jucătorului la echipa de club şi la naţionala României.

”Asta mi-a transmis antrenorul, directorul sportiv, nu sunt vorbe spuse de mine, ci auzite din gura celor care îl antrenează zi de zi şi au încredere în el. Prin reînoirea contractului, Napoli arată că e un jucător pe care se vor baza în următorii 5 ani.

Atunci acest statut pe care îl are Chiricheş că joacă, dar nu e un titluar de drept, poate să se schimbe în orice moment pentru că sunt şi alţi jucători care pleacă, lui i s-a reînoit contractul. Asta nu poate să arate decât încrederea pe care o au atât antrenorul, cât şi Napoli în Chiricheş, trebuie să ne bucure şi asta.

I-am transmis şi aseară că pe viitor, cu acest nou contract, să se impună şi să fie titluar meci de meci, dar are nevoie şi de operaţia aia la umăr şi poate să nu fie foarte mult timp pentru că începe Liga Naţiunilor şi e căpitanul echipei naţionale şi avem nevoie de el.

Nu ştiu dacă e un lider, dar e capitanul echipei naţionale, eu vorbesc mult cu el când ne reunim”, a declarat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalafrfcosmin contravlad chiriches,  

viewscnt
Articole similare