Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Contra, surprins de rezultatul din El Clasico: "Real a intrat cu frică". Unde e marea problemă a "galacticilor" din acest sezon

EXCLUSIV | Cosmin Contra, surprins de rezultatul din El Clasico: "Real a intrat cu frică". Unde e marea problemă a "galacticilor" din acest sezon

FC Barcelona

Comentarii

Clasicul Spaniei, FC Barcelona - Real Madrid, s-a încheiat cu victoria clară a catalanilor, scor 5-1, după golurile marcate de Suarez (hattrick), de Coutinho şi de Vidal. Succesul la scor al echipei lui Valverde l-a surprins şi pe selecţionerul României, Cosmin Contra.

"Nu mă aşteptam la acest rezultat, mă aşteptam să câştige Barcelona, pentru că Real Madrid nu are cea mai bună perioadă, dar nu mă gândeam că se va termina aşa. Real a intrat cu frică în teren, iar asta s-a văzut. Mă aşteptam să înceapă altfel meciul, pentru că ăsta era cel mai bun moment să-şi revină. Probabil altul era rezultatul dacă începeau şi prima repriză aşa cum au început-o pe a doua.

Mulţi jucători de la Real nu dau randamentul aşteptat de toată lumea, se vede acest lucru. Defensiva Realului suferă foarte mult, dar nici Modric nu mai este la acelaşi nivel ca în  sezonul trecut. Isco la fel. Sunt prea mulţi jucători care nu sunt la nivelul lor şi e normal ca Real Madrid să sufere" , a declarat selecţionerul României, Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contrareal madridfc barcelonael clasico 

viewscnt
Articole similare