Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cosmin Moţi ar vrea să joace barajul decisiv cu Bulgaria. Ce spune despre naturalizările lui Omrani şi Camora

EXCLUSIV Cosmin Moţi ar vrea să joace barajul decisiv cu Bulgaria. Ce spune despre naturalizările lui Omrani şi Camora

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Moţi a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport. Internaţionalul român de la Ludogoreţ Razgrad a vorbit printre altele şi despre echipa naţională.

Cosmin Moţi, fundaşul echipei naţionale, crede că amânarea barajului cu Islanda este o decizie înţeleaptă ţinând cont de contextul general în care se zbate Europa în acest moment: ”În momentul de faţă e bine că s-a amânat, pentru că nimeni nu se gândeşte la sport. Meciurile ar trebui jucate când riscul a trecut definitiv” a mărturisit apărătorul lui Ludogoreţ, pentru Telekom Sport.

La echipa lui Moţi, cea mai puternică din Bulgaria, joacă mai mulţi jucători din naţionala lui Georgi Dermendzhiev. Pentru a ajunge la turneul final, bulgarii trebuie să treacă, la fel ca şi România, de o semifinală. Moţi mărturiseşte că şi-ar dori să joace calificarea la Euro în faţa coechipierilor săi: ”Ei şi-ar dori să joace cu noi, la fel şi noi. Dar ambele echipe, avem încă un hop de trecut. Sper să ajungem să jucăm noi cu bulgarii meciul decisiv. Eu cred că am avea şanse, dar aş spune că sunt şanse egale, mai ales că ar juca acasă. Au jucători buni, şi noi la fel. Dar fiecare avem câte un hop de trecut repet”

Cosmin Moţi, care cunoaşte foarte bine campionatul bulgar şi prima reprezentativă antrenată de Georgi Dermendzhiev a vorbit şi despre naturalizările din naţionala Bulgariei. El spune că este loc şi în naţionala noastră pentru fotbalişti ca Mario Camora sau Billel Omrani, dacă cei abilitaţi consideră că este cazul să se apeleze şi la ei: ”Sunt oameni la Federaţie, antrenori, care decid asta sau dacă e nevoie. În Bulgaria era normal să-i cheme pe brazilienii de  aici, pentru că erau printre cei mai buni din campionat şi aveau paşaport bulgar. Dacă Mirel Rădoi va considera că este nevoie de Camora şi Omrani îi va convoca. Dar să nici nu exagerăm, pentru că avem jucători români buni, în care trebuie să credem” a mai declarat Moţi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin moţi 

viewscnt
Articole similare