Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Moţi, despre transferul lui Rotariu la Ludogoreţ: "Ni-l doream de un an şi jumătate, ne-am înţeles repede!"

EXCLUSIV | Cosmin Moţi, despre transferul lui Rotariu la Ludogoreţ: "Ni-l doream de un an şi jumătate, ne-am înţeles repede!"

Stranieri

Comentarii

Cosmin Moţi (36 de ani), directorul tehnic al lui Ludogoreţ, a vorbit în exclusivitate cu Telekom Sport despre transferul lui Dorin Rotariu (25 de ani) la campioana Bulgariei. Fostul fundaş central a dezvăluit că Ludogoreţ îl dorea de mai mult timp pe fotbalistul român.

Dorin Rotariu a fost prezentat oficial la Ludogoreţ de Cosmin Moţi, care s-a lăsat recent de fotbal şi a preluat postul de director tehnic în Bulgaria. Fostul fundaş a spus că negocierile s-au finalizat repede şi a anunţat că e posibil să mai fie transferaţi jucători români.

"Da, nu e transferul meu, e transferul clubului. Am fost întrebat şi eu, îl cunoşteam foarte bine pe Roti, îl ştiu ca om mai bine. A fost un lucru care a cântărit destul de mult. Ni-l doream de un an şi jumătate. S-a realizat transferul, sper să ne ajute. L-am urmărit, îl ştiam, am prins... Am avut şansa de a fi liber de contract. S-a discutat direct cu agenţii lui, discuţiile au durat maxim două zile. Ne-am înţeles repede.

Cred că se va adapta bine, repede, are calităţi extraordinare. Un om cu un caracter deosebit. Îl aşteptăm cât mai repede să ne ajute să intrăm în grupele Ligii Campionilor.

Nu ştiu, vedem ce ne rezervă viitorul. La Ludogoreţ se caută jucători valoroşi, nu e exclus să mai vedem jucători români. Totul e posibil", a spus Cosmin Moţi, pentru Telekom Sport.

OFICIAL | Dorin Rotariu, noul fotbalist al bulgarilor de la Ludogoreţ

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Dorin Rotariu a semnat cu Ludogoreţ, campioana Bulgariei. Românul şi-a pus semnătura pe un contract pe patru ani cu trupa din ţara vecină. Joi, Rotariu a ajuns în cantonamentul din Austria.

Crescut la Timişoara şi Dinamo, Dorin Rotariu a primit eticheta de fotbalist de viitor al României după un debut în forţă la Dinamo, dar nu şi-a atins adevăratul potenţial. Dinamo l-a vândut la Club Brugge în Belgia, cu 2,2 milioane de euro, însă a sfârşit prin a fi împrumutat la Mouscron, AZ Alkmaar până când FC Astana l-a cumpărat cu 1,5 milioane de euro, dar nici în Kazahstan nu a reuşit să se impună.

Afla mai multe despre: dorin rotariucosmin motitransferludogoret 

viewscnt
Articole similare