Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Moţi nu s-a săturat de titluri în Bulgaria: "Sper să câştig cât mai multe. Eu nu mai mult de jucat"

EXCLUSIV | Cosmin Moţi nu s-a săturat de titluri în Bulgaria: "Sper să câştig cât mai multe. Eu nu mai mult de jucat"
Comentarii

Cosmin Moţi a cucerit al optulea titlu cu Ludogoreţ, iar la finalul săptămânii trecute, fundaşul central a reuşit o nouă performanţp notabilă.

Moţi a marcat încă din secunda 38 şi a deschis scorul în meciul câştigat de Ludogoreţ, scor 6-1, cu Lokomotiv Plovdiv (VIDEO AICI).

"Nu ştiu dacă e cel mai rapid al meu, dar, cu siguranţă, e cel mai rapid din cariera mea. Am început foarte bine şi asta s-a văzut pe tot parcursul meciului. Am fost liniştiţi, conducând din minutul 1 şi ne-au ieşit toate lucrurile.

Pentru noi e important să jucăm cât mai bine, să ne pregătim cât mai bine, pentru că meciurile care au mai rămas practic sunt meciuri de pregătire pentru ce ne aşteaptă în august, septembrie, nici nu mai ştiu exact când încep preliminariile Champions League. E bine, nu o să avem pauză, o să fie cred primul an fără cantonament de vară şi tratăm meciurile astea care au mai rămas ca pe meciuri de pregătire pentru noul sezon.

Nu sunt foarte importante meciurile care au mai rămas, cu toate că avem nişte meciuri pe care nu am vrea să le pierdem. Dar toată pregătirea şi tot ce se lucrează în momentul de faţă e pentru luna august. Chiar nu m-am plictisit de aceste titluri, să dea Dumnezeu să fie cât mai multe. Nu mai am mult de jucat şi sper ca în anii ăştia pe care îi mai joc să fim campioni.

Sper doar că o să fiu sănătos şi că o să reuşesc să duc la bun sfârşit contractul pe care îl mai am. La început, înainte să ajung aici, chiar nu mă aşteptam că o să stau aici 10 ani. Dar am repetat-o de multe ori, după ce am ajuns şi am văzut în ce fel e organizat clubul, ce fel de lucruri se construiesc aici, m-am gândit că poate să fie o perioadă lungă în care o să joc pentru Ludogoreţ" , a declarat Cosmin Moţi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin motiludogoret 

viewscnt
Articole similare