Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Moţi pe viaţă la Ludogoreţ! Dezvăluirea făcută de un coleg: "Merită acest lucru"

EXCLUSIV | Cosmin Moţi pe viaţă la Ludogoreţ! Dezvăluirea făcută de un coleg: "Merită acest lucru"

Stranieri

Comentarii

Legiunea română de la sud de Dunăre, de la Ludogoreţ, nu se desparte. Moţi, Dr. Grigore şi Keşeru şi-au prelungit contractele cu formaţia bulgară.

Dr. Grigore recunoaşte că el a fost primul care a primit un nou angajament şi pe această cale pe mulţumeşte oficialilor de la Ludogoreţ care l-au sprijinit pe tot parcursul perioadei în care a fost legitimat la campioana Bulgariei: "Eu am dat tonul la prelungirea contractelor. Eu aş vrea să mulţumesc clubului pentru că atunci când am ajuns la Ludogoreţ în perioada imediat următoare am suferit o accidentare care m-a ţinut mult timp departe de echipă, de gazon, m-au aşteptat foarte mult, le sunt recunoscător, cu atât mai mult cu cât şi-au dorit să îmi prelungesc contractul pe următorii doi ani", a declarat fundaşul într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport. 

  • 800.000 de euro este cota lui Dragoş Grigore, potrivit transfermarkt.com 
  • 33 de meciuri a adunat fundaşul în tricoul bulgarilor. A marcat trei goluri 

Cosmin Moţi pe viaţă la Ludogoreţ! Dezvăluirea făcută de un coleg: "Merită acest lucru"

În vârstă de 33 de ani, fotbalistul născut la Vaslui şi care a mai jucat la Dinamo, Toulouse şi Al Sailiya este de doar doi ani la Ludogoreţ, însă ceilalţi doi români de la Razgrad au devenit deja legende pentru suporterii echipei, în special Cosmin Moţi. 

"Cosmin Moţi cred că e legat de Ludogoreţ pentru tot restul carierei de jucător, cât şi ca om de fotbal. Fiindcă a dat startul unei pagini frumoase din istoria clubului. Merită acest lucru, nu îmi rămâne decât să îl felicit pentru toate reuşitele lui de când a venit la Ludogoreţ. Mă bucur că l-am regăsit şi sunt din nou coleg cu dânsul după perioada Dinamo.

Claudiu Keşeru de asemenea, un jucător cu foarte multe goluri, care deja a intrat în istoria clubului, un jucător foarte apreciat de club, de suporteri, de fotbalul din Bulgaria", a mai spus Grigore. 

  • Aproape 300 de meciuri are Cosmin Moţi în tricoul lui Ludogoreţ. A marcat 33 de goluri
  • În aproape cinci ani la bulgari, Claudiu Keşeru a marcat 115 goluri 

Afla mai multe despre: cosmin motiludogorets 

viewscnt
Articole similare