Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Moţi se teme de viitorul echipei Dinamo! ”Dacă ajunge în B, mi-e frică doar că o să rămână mai mulţi ani acolo”

EXCLUSIV | Cosmin Moţi se teme de viitorul echipei Dinamo! ”Dacă ajunge în B, mi-e frică doar că o să rămână mai mulţi ani acolo”

Fotbal intern

Comentarii

Cosmin Moţi a discutat recent, în exclusivitate pentru Telekom Sport, de situaţia de la echipa sa de suflet, Dinamo. Fostul jucător din Ştefan cel Mare este terifiat de ce se întâmplă în cadrul echipei şi spera ca aceasta să nu promoveze.

Cosmin Moţi a vorbit recent despre problemele lui Dinamo. Fostul jucător din Ştefan cel Mare rămâne un fan al echipei şi după plecare şi traieşte fiecare rezultat cu sufletul la gură. Fundaşul lui Ludogorets este întristat de ce se întâmplă la formaţia sa de suflet şi speră că ”alb-roşii” vor reuşi să îşi revină.

Moţi se teme pentru viitorul echipei

”A fost o perioadă cu Jerry în care părea că echipa îşi revine, nu numai ca joc, dar au avut câteva rezultate ok, ne dădea speranţe nouă dinamovişilor că se pot întâmpla lucruri frumoase. Din păcate am observat că nu e aşa şi, cu durere în suflet, spun că se vor bate serios la retrogradare. E un antrenor cu experienţă, bun, am lucrat cu dânsul, dar nu ştiu câte lucruri poate schimba nea Gigi într-un timp scurt.

Cred că ar trebui să le acorde o mai mare atenţie jucătorilor români, tineri, nu mereu să aducem jucători africani, de nu ştiu unde, care n-au mai jucat de nu ştiu când, cu salarii de mii de euro. Sunt de acord să vină jucători străini la echipele româneşti, dar să vină jucători tineri, care merită, care pot aduce un plus.

Nu cred că Dinamo poate fi mai jos cu jucători tineri din propria academie, cu români, exemplu Clinceni, 80% jucători români, se bat cu şanse reale la play-off. Marea majoritate a străinilor de la Dinamo nu sunt cu nimic mai buni decât tinerii jucători din academie şi nu văd rostul să-i aduci. Se creează o stare de disconfort că salariile sunt mult mai mari.

Toată presiunea e pe umerii tinerilor jucători români, ei suferă, străinii vin, nu şi-au luat banii 2-3 luni, n-am mai văzut 70% dintre jucători. Şi noi am avut perioade la Dinamo când n-am luat salariile 4-5 luni, n-a ieşit nimeni în ziare, nu am ieşit să ne plângem pentru că am fost uniţi, jucătorii tineri cu jucătorii cu experienţă. Acum aducem jucători de la care nici măcar jucătorii noştri tineri nu au ce învăţa.

Cum vrem ca tinerii noştri să crească?Dacă se va ajunge în situaţia asta, trebuie să vedem ce se întâmplă cu echipa, a cui e echipa, ce se poate face, pentru că suporterii dau bani în fiecare lună pentru licenţă, pentru salariile jucătorilor, pentru datorii. Sper să nu ajungă Dinamo în Divizia B, pentru că dacă ajunge în B, mi-e frică doar că o să rămână mai mulţi ani acolo”, a declarat Cosmin Moţi, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamomulţesculiga 1cosmin moţi 

viewscnt
Articole similare