Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Moţi şi-a anunţat retragerea după al 10-lea titlu consecutiv în Bulgaria! ”Sunt de 20 de ani în fotbal şi cred că a venit momentul!” Ce urmează pentru român

EXCLUSIV | Cosmin Moţi şi-a anunţat retragerea după al 10-lea titlu consecutiv în Bulgaria! ”Sunt de 20 de ani în fotbal şi cred că a venit momentul!” Ce urmează pentru român

Stranieri

Comentarii

Ludogoreţ a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Beroe Stara Zagora, în prima etapă a play-off-ului pentru titlu şi a devenit pentru a zecea oară consecutiv campioană a Bulgariei.

După acest meci, Ludogoreţ a depăşit recordul lui TSKA Sofia, care a câştigat titlul de nouă ori la rând, în perioada 1954 - 1962. În acest sezon, Cosmin Moţi nu a mai fost unul dintre titularii obişnuiţi în echipă, iar după 20 de ani în fotbal, el a mărturist în exclusivitate pentru Telekomsport că este momentul să se retragă. 

”Sunt bucuros că am reuşit să joc câţiva ani cu peluza cu numele meu în spate. A fost o perioadă frumoasă, care din păcate a ajuns la final. În ultimul timp nu am mai jucat foarte mult, au venit jucători tineri din spate, jucători tineri foarte buni, jucători de viitor, şi era momentul să spun stop. Sunt de 20 de ani în fotbal şi cred că a venit momentul.

Eu am spus acum 5-6 ani, nu m-a crezut nimeni, că o să aştept să pun steluţa pe emblemă şi o să mă retrag. Sunt un om de cuvânt. Urmează o vacanţă binemeritată. Mi-e greu, pentru că din 2002 am acelaşi program, vară-iarnă, ştiam perioada de vacanţă, perioada de pregătire... acum o să iau o pauză binemeritată, îmi doresc să stau şi eu cu familia, să ne bucurăm puţin de linişte şi vedem ce ne rezervă viitorul”, spus fundaşul român

Moţi a vorbit despre peluza care a fost inaugurată cu numele lui şi despre loviturile de la 11 metri apărate cu FCSB.

”S-a inaugurat chiar la o petrecere de titlu. A fost pentru mine, din toţi aceşti ani, a fost cea mai fericită zi. Cu o zi înainte se născuse fetiţa mea, apoi s-a inaugurat peluza şi am primit şi medaliile de campioni. A fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea.”

A fost şi atunci frumos. Dar v-am spus, pentru mine cel mai important lucru în viaţă e familia. Şi nu cred că am simţit o bucurie mai mare decât atunci când mi s-a născut fetiţa”, a spus românul. 

De asemenea, fostul jucător de la Dinamo a dezvăluit şi ce planuri de viitor are. 

”Am început să discutăm despre lucrul ăsta. Din punctul meu de vedere,  suntem foarte aproape de a ajunge la o înţelegere. Sper ca în viitorul cât mai apropiat să ne înţelegem, să putem anunţa public ce se întâmplă. Dar în proporţie de 99% lucrurile sunt puse la punct şi voi rămâne aici. 

Simt că e momentul, de asta ma şi spus-o. Nu am regrete, a fost o perioadă frumoasă atâta timp cât a durat. Dar simt că e momoentul şi simt nevoia să spun stop. Deocamdată nu tentează cariera de antrenor. Nu am nici măcar carnetul de antrenor. Voi începe şcoala de antrenori, voi trece prin toate perioadele de licenţiere şi de-abia când voi avea şi licenţă mă voi gândi la acest lucru”, a spus Cosmin Moţi.  

Afla mai multe despre: cosmin moţi 

viewscnt
Articole similare