Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Olăroiu a slăbit 30 de kilograme! Cum arată acum antrenorul campion în China cu Jiangsu Suning

EXCLUSIV | Cosmin Olăroiu a slăbit 30 de kilograme! Cum arată acum antrenorul campion în China cu Jiangsu Suning

Stranieri

Comentarii

Cosmin Olăroiu (51 de ani) a slăbit 30 de kilograme. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, campionul Chinei cu Jiangsu Suning a dezvăluit cum a reuşit să slăbească.

Cosmin Olăroiu a slăbit 30 de kilograme! Cum arată acum antrenorul român

Olăroiu a dezvăluit că şi-a dorit să slăbească şi nu a slăbit datorită stresului dinaintea titlului câştigat cu Jiangsu Suning. Antrenorul chinezilor ne-a povestit cum a făcut sport pentru a dat kilogramele jos. Cosmin Olăroiu a şi glumit pe seama faptului că mânca foarte mult ton cu porumb seara pentru a reuşi să slăbească şi a spus că, probabil, China a rămas fără ton la cât de mult a mâncat în ultimele luni.

  • Citeşte un super interviu cu Cosmin Olăroiu, luni, pe Telekom Sport!

Olăroiu a dat 30 de kilograme jos în şase luni. "Am slăbit că am vrut să slăbesc, nu am slăbit că m-am consumat pentru titlu. Eu îmi fac treaba în orice condiţii, adică cât de greu mi-ar fi, în orice situaţie eu îmi fac treaba cât pot de bine. Şi mi-am făcut-o şi când au plecat jucătorii străini şi mulţi importanţi, jucători chinezi care au avut diferite probleme la Cupă, am încercat să îmi fac treaba cât pot de bine. Mă consum enorm de mult, dar face parte din modul meu de a face lucruri.

Cred eu că trebuie să existe o implicare totală, pentru că tu nu poţi să transimiţi dacă nu eşti implicat, nu ai energia, nu ai vibraţia să transmiţi jucătorilor ceva atunci când tu nu eşti implicat. Iar ei când te văd implicat şi faci lucrurile alea din tot sufletul, cu toată energia ta, cred că şi ei fac acelaşi lucru.



Făcând sport. Şi dimineaţă programul era stas. "Cara" (n.r. Gabriel Caramarin) venea, începeam să ne uităm dimineaţă la ce analize aveam noi de făcut pe acolo, pe urmă eu mergeam la sală când, ei mergeau la sală, în perioada aia între 11 şi jumătate şi 1 jumate mergeam la sală, la două ne întâlneam staff ul şi finalizam antrenamentul pe care mare parte îl ştiam, îl finalizam în pregăteam în detaliu, mergeam la antrenament undeva 3, 3 şi jumătate, 5 şi jumătate se termina sau ceva de genul ăsta. De multe ori mai avea activităţi extra mai făceam ceva tenis, fotbal-tenis, fotbal cu alt staff de la altă echipă, fel şi fel, mai alergam, mai făceam şi alte activităţi ca să completez şi al doilea antrenament practic. Mâncam la masa de seară foarte puţin, în general mâncam ton cu porumb, că nici nu cred că mai au ton prin China la cât de mult am mâncat de şase luni, a dispărut tonul pe piaţă"
, a spus Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

Cosmin Olăroiu e campion al Chinei cu Jiangsu Suning în 2020 şi a jucat şi finala Cupei Chinei.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiuslabit30 de kilogramecosmin olaroiu a slabit 

viewscnt
Articole similare