Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Olăroiu, dezvăluiri despre negocierile cu Gareth Bale. Chinezii de la Jiangsu Suning, dispuşi să plătească cel mai mare salariu din istoria fotbalului

EXCLUSIV | Cosmin Olăroiu, dezvăluiri despre negocierile cu Gareth Bale. Chinezii de la Jiangsu Suning, dispuşi să plătească cel mai mare salariu din istoria fotbalului

Stranieri

Comentarii

În vară, Cosmin Olăroiu a fost foarte aproape de o mutare colosală. Oficialii lui Jiangsu Suning FC, echipă pregătită de antrenorul român, a purtat negocieri intense pentru transferul lui Gareth Bale. Toate detaliile erau puse la punct, însă Olăroiu a avut parte de mult ghinion.

Real Madrid a pierdut atunci cu 7-3 un amical cu Atletico Madrid şi oficialii de pe Santiago Bernabeu s-au răzgândit, după ce au constatat că echipa are nevoie de îmbunătăţiri serioase pentru sezonul care urma să înceapă. Drept urmare, Real Madrid a cerut şi o sumă consistentă de transfer, lucru pe care cei de la Jiangsu Suning FC nu l-au acceptat:

”Transferul lui Bale a picat pentru că, în seara după ce s-au încheiat practic socotelile, echipa a pierdut cu Atletico la un scor foarte mare, după care preşedintele de la Real Madrid a cerut ca el să rămână, iar dacă pleacă, să primească o sumă de transfer în schimbul lui. Până atunci, toată discuţia fusese legată numai de contractul lui Bale, amândouă părţile căzuseră la un acord pe salariul lui. Clubul meu era de acord să plătească salariul pe care el îl cerea şi care nu era deloc unul mic. Însă nu a fost de acord să plătească şi suma de transfer”, a dezvăluit Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.

Gareth Bale, ispitit de Jiangsu Suning cu un salariu incredibil

Nemulţumit de situaţia pe care o avea la Real Madrid, Gareth Bale a fost de acord cu oferta făcută de chinezi. Oficialii de la Jiangsu Suning i-au făcut o propunere uriaşă pentru fotbalul mondial. The Guardian scria atunci că starul din Ţara Galilor ar fi urmat să semneze pentru un salariu de aproximativ un milion de lire pe săptămână. La un calcul simplu, Gareth Bale ar fi urmat să primească la Jiangsu Suning un salariu anual de 52 de milioane de lire sterline. Ar fi fost cea mai mare remuneraţie pe care un jucător a ridicat-o vreodată de la o echipă de club.

Afla mai multe despre: cosmin olaroiu 

viewscnt
Articole similare