Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cosmin Olăroiu selecţioner? Reghecampf confirmă interesul pentru tehnicianul român: ”Normal că ştiu şi este normal să fie dorit”

EXCLUSIV Cosmin Olăroiu selecţioner? Reghecampf confirmă interesul pentru tehnicianul român: ”Normal că ştiu şi este normal să fie dorit”
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf spune că Olăroiu poate ajunge pe banca tehnică a oricărei echipe din Golf.

Dorit de Federaţia din Emiratele Arabe Unite ca selecţioner, Olăroiu este sub contract cu Jiangsu Suning (Superliga Chineză), acolo unde a lăsat o impresie excelentă şi este apreciat ca atare atât de oficialii clubului, cât şi de suporteri.

Laurenţiu Reghecampf spune că este normal interesul pentru Olăroiu în această zonă, ţinând cont de rezultatele excelente obţinute de tehnicianul român în zonă:

”Normal că ştiu, dar este normal. În momentul în care ai antrenat 10-12 ani în ţările arabe şi ai câştigat  peste 14-15 trofee aşa cum a făcut Oli, este normal ca numele lui să fie peste tot şi asta se va mai întâmpla şi în următorii 10 ani. În momentul în care va apărea o echipă importantă pe care o poate antrena Oli, cu siguranţă numele lui va fi acolo pentru că a avut rezultate” a explicat Laurenţiu Reghecampf, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Cosmin Olăroiu a mai fost selecţioner în 2014-2015, atunci când a condus naţionala Arabiei Saudite la Cupa Asiei.

Ca antrenor în zona Golfului, Cosmin Olăroiu a cucerit 13 trofee pe banca tehnică a formaţiilor Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga chinalaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare