Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cosmin Olăroiu şi-a schimbat părerea despre Adi Mutu. "Briliantul" l-a lăsat fără cuvinte când s-au întâlnit: "Sincer, nu mă aşteptam din partea lui Adi "

EXCLUSIV | Cosmin Olăroiu şi-a schimbat părerea despre Adi Mutu. "Briliantul" l-a lăsat fără cuvinte când s-au întâlnit: "Sincer, nu mă aşteptam din partea lui Adi "

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul lui Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu, a rămas plăcut surprins de selecţionerul U21 a României, Adrian Mutu. Tehnicianul echipei chineze a recunoscut că nu şi-ar fi imaginat că fostul decar va dori să facă performanţă în antrenorat.

Adi Mutu l-a impresionat pe Cosmin Olăroiu

"Briliantul" a preferat munca de pe marginea terenului, în loc de cea de la birou, Cosmin Olăroiu a recunoscut că nu se aştepta la această mişcare. Fostul antrenor al FCSB a strâns informaţii de la diverse persoane din jurul său, înainte de a se întâlni cu Mutu: "Sincer, nu mă aşteptam din partea lui Adi să vrea sau să-şi dorească să devină antrenor. Mai repede îl vedeam în postura unui preşedinte de club, manager de club, am fost chiar surprins în momentul în care el a făcut pasul către această meserie şi nu mi-am dat seama la momentul respectiv cum va reacţiona, ce va încerca să facă. Pe parcurs, am aflat de la diferite persoane că e extrem de interesat de această meserie, preocupat să înveţe foarte mult, să se perfecţioneze şi lucrul acesta e mai mult decât de admirat, pentru că un jucător de talia lui ar putea să spună că le ştie pe toate şi face aşa cum crede el", a declarat Cosmin Olăroiu pentru Telekom Sport.  

Preocuparea lui Mutu pentru meseria de antrenor a fost sesizată de Olăroiu şi în urma unei întâlniri: "El e dornic să înveţe, să acumuleze cunoştinţe şi chiar am fost surprins de lucrul acesta şi cred că va reuşi să aibă o carieră frumoasă. M-am întâlnit cu el la acel meci cu Dinamo, am stat de vorbă şapte minute şi şapte minute de mi-a pus întrebări despre fotbal. Adică n-am apucat să ne spunem ce faci, eşti bine, cum e familia. N-am discutat, doar fotbal în stânga şi dreapta, dacă joacă aşa... Lucru care m-a impresionat", a mai spus antrenorul". 

Adrian Mutu (41 de ani) a fost numit la conducerea tehnică a naţionalei U21 în locul lui Mirel Rădoi. Experienţa sa de antrenor se rezumă la 11 meciuri pe banca formaţiei FC Voluntari şi la perioada petrecută la echipa de tineret a clubului Al Wahda.

Afla mai multe despre: adi mutucosmin olaroiunationala u21 

viewscnt
Articole similare