Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Costel Enache explică de ce au fost daţi mai mulţi jucători afară. Pleacă şi Hamza de la Petrolul?

EXCLUSIV | Costel Enache explică de ce au fost daţi mai mulţi jucători afară. Pleacă şi Hamza de la Petrolul? galerie foto

Petrolul

Comentarii

În această săptămână, Petrolul Ploieşti a dat afară nouă jucători, printre care şi nume consacrate precum Ştefan Bărboianu sau Ionuţ Cioinac. Costel Enache, noul antrenor al "lupilor", a explicat motivul pentru care a ajuns la această decizie.

"Era nevoie de schimbarea unor energii. Lucrurile nu au mers aşa cum se aştepta toată lumea. Jucătorii de care ne-am despărţit sunt jucători cu statut bun şi sunt convins că vor face performanţă în drumul pe care îl vor alege. Sunt 23 de jucători, mai aşteptăm doi şi cred că acesta va fi lotul", a declarat Enache, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Până să vină şi ceilalţi doi jucători aşteptaţi de tehnician, acesta a lămurit situaţia lui Younes Hamza: "Este greu de găsit un atacant de calitatea lui în perioada asta de iarnă. Younes este un jucător important pentru noi, un jucător de imagine, sper să îşi găsească ritmul şi să ajute echipa".

Marius Stan a plecat de la Petrolul. Cum comentează decizia Costel Enache 

Marius Stan a fost dat afară de la Petrolul după ce a luat decizia de a candida, din nou, la primăria municipiului Galaţi. Costel Enache regretă despărţirea de experimentatul conducător de club: "E un minus orice plecare din cadrul clubului nostru pentru că s-au creat nişte sinergii, nişte legături între noi".

„În cadrul întâlnirii Adunării Generale a FC Petrolul Ploieşti de astăzi, 11.01.2020, orele 12:00, s-a decis în unanimitate revocarea dlui. Marius Stan din funcţia de Preşedinte al Clubului, ca urmare a lansării candidaturii sale la alegerile locale 2020 pentru un al doilea mandat de primar al municipiului Galaţi.

Au fost prezentate propuneri pentru numirea unui director sportiv care să susţină activitatea şi deciziile în plan sportiv ale clubului, urmând ca în cursul şedinţei stabilită pentru luni, data de 13.01.2020, orele 15:00, Adunarea Generală să valideze mandatul noului director sportiv. 

Clubul continuă să îşi concentreze eforturile pentru îndeplinirea obiectivelor asumate pentru acest sezon competiţional 2019-2020, respectiv promovarea în Liga I de fotbal şi un parcurs cât mai lung în competiţia Cupei României”, a fost comunicatul clubului. 

În campionat, Petrolul Ploieşti este pe locul opt în Liga a 2-a, cu 31 de puncte, la patru în spatele celor de la Rapid Bucureşti, ocupanata locului trei ce duce în barajul pentru promovarea în Liga 1. 

Afla mai multe despre: costel enachepetrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare