Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Costel Pantilimon se retrage de la naţională: ”O decizie grea, dar o gândeam de foarte mult timp!” Cuvinte de laudă pentru Lung Jr: ”Se vorbeşte la superlativ în Turcia de el”

EXCLUSIV Costel Pantilimon se retrage de la naţională: ”O decizie grea, dar o gândeam de foarte mult timp!” Cuvinte de laudă pentru Lung Jr: ”Se vorbeşte la superlativ în Turcia de el”

Echipa națională

Comentarii

Internaţionalul român, Costel Pantilimon, şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională, într-un interviu exclusiv acordat colegului nostru, Ovidiu Ionescu.

Costel Pantilimon a mărturisit în cadrul unui interviu pentru Telekom Sport, că se gândea de multă vreme să spună ”adio” echipei reprezentative. Internaţionalul român recunoaşte însă că este vorba despre o decizie foarte grea, în special datorită ataşamentului său faţă de prima reprezentativă. Fostul goalkeeper de la Manchester City a vorbit despre motivele care l-au determinat să renunţe la tricoul echipei naţionale:

”Nu m-am retras oficial pentru că nu am vrut s-o fac niciodată pe modul ăsta, dar în ultimii doi ani de zile am aşteptat cumva să se termine campania sau aproape de terminarea campaniei şi dorinţa mea e de a termina cumva” a spus Panti.

”Nu voiam în modul ăsta, nu voiam s-o fac oficial pentru că ţin foarte mult la echipa naţională şi nu aş putea să spun că mi s-a terminat dorinţa de a mai veni. Am avut şi nişte probleme personale ceea ce mi-au întărit ideea de a sta mai mult aproape de familie.  Am văzut ce a declarat şi Mirel. Ce zice el acolo nu e complet. A încercat o abordare mai în forţă şi nu cred că e cazul cu mine. Aş fi vrut să se spună exact ce am discutat.  Pentru mine a fost o decizie grea, dar o gândeam de foarte mult timp. Am vorbit cu Leo şi cam atât.” a mai completat goalkeeperul de 33 de ani.

(n.r Dacă în primăvară va avea nevoie de tine la naţională, e vreo şansă?) ”Nu, nu. În niciun caz. Ei ştiu chestia asta şi au ştiut-o tot timpul. Greşeala mea că nu o fac public şi în scris s-o fac oficial cum se face. Echipa naţională pentru mine înseamnă foarte mult şi nu îmi place să ies din circuitul naţionalei printr-o foaie” i-a mărturisit Pantilimon, jurnalistului Ovidiu Ionescu, comentator la Telekom Sport

În opinia lui Pantilimon, Silviu Lung Jr este unul dintre portarii de top ai României şi regretă că acesta a anunţat că nu mai vine la echipa naţională: ”Cred că foarte multă lume îşi punea speranţă că el o să fie, mai ales că a stat tot timpul alături de mine şi de Ciprian, a fost mai tot timpul lângă noi, şi era cel care urma să vină din urmă. Silvică să ştiţi că e foarte apreciat aici, multă lume vorbeşte la superlativ de el, e un portar care s-a obişnuit cu campionatul Turciei” a mai declarat Pantilimon, pentru Telekom Sport.

Pantilimon a debutat în naţionala României în 2008, pe vremea când încă evolua în Liga 1, la Poli Timişoara. A bifat 27 de selecţii la prima reprezentativă, iar din această stagiune joacă în Turcia, la Denizlispor.

Românul este campion al Angliei cu Manchester City, formaţie pentru care a jucat timp de trei ani şi alături de care a mai cucerit alte două trofee: Cupa Ligii Angliei şi Supercupa Angliei. Portarul ce măsoară 2.02 m a mai evoluat în cariera sa pentru Sunderland, Watford, Deportivo la Coruna, Nottingham Forest şi Omonia Nicosia.

Afla mai multe despre: costel pantilimon 

viewscnt
Articole similare