Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Craiova a dat lovitura cu el! Kapetanos, cuvinte frumoase la adresa lui Ouzounidis: ”Antrenor foarte serios, va face treabă acolo!”

EXCLUSIV Craiova a dat lovitura cu el! Kapetanos, cuvinte frumoase la adresa lui Ouzounidis: ”Antrenor foarte serios, va face treabă acolo!”
Comentarii

Pantelis Kapetanos, fostul atacant de la FCSB şi CFR Cluj, a oferit un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Printre subiectele abordate în interviul acordat colegului nostru, Ovidiu Ionescu, Kapetanos a vorbit şi despre noul antrenor al Craiovei, Marinos Ouzounidis:

”E un antrenor bun, foarte serios şi face treabă bună, dar problema e că nu ştie foarte bine cum se lucrează acolo în România, cum sunt echipele, la asta va fi problemă că nu ştie cum va fi situaţia acolo. Nu cunoaşte fotbalul românesc, asta e problema, în rest e un antrenor foarte bun, serios şi zic că dacă va sta mai mult, va face treabă acolo” a mărturisit Pantelis Kapetanos, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Pentru Ouzounidis, presiunea de la Craiova nu va fi o problemă, crede fostul atacant de la FCSB şi CFR Cluj: ”Nu e problema pentru el, şi în Grecia a fost la echipe cu presiune, dar ştiu că Craiova are presiune, oraşul are presiune acolo, fotbalul e mai puternic şi asta e frumos pentru el.  Dacă ai presiune, poţi fi mai bun ca antrenor şi ca jucător” a mai spus Kapetanos.

Marinos Ouzounidis (52 de ani), noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, a condus primul antrenament al oltenilor. Nu a fost singur, alături de grec, au fost noii săi colaboratori: preparatorul fizic Giagkou Nikolaos şi secundul Bledar Kola.

Marinos Ouzounidis şi-a început în 2006 cariera de antrenor, când a acceptat oferta de la APOEL Nicosia. Anterior, a fost secund la Skoda Xanthi. Ouzounidis a stat două sezoane la Nicosia şi s-a mutat apoi la AEL Larisa. Le-a mai antrenat ulterior pe Iraklis, Skoda Xanthi (în două rânduri), Platanis, Ergotelis, Panionios, Panathinaikos, AEK Atena şi din nou APOEL Nicosia.

Afla mai multe despre: pantelis kapetanos 

viewscnt
Articole similare