Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Craiova a găsit atacantul potrivit! Mihai Rotaru: ”Este un jucător în care credem foarte mult!”

EXCLUSIV Craiova a găsit atacantul potrivit! Mihai Rotaru: ”Este un jucător în care credem foarte mult!”
Comentarii

Mihai Rotaru a mărturisit că Universitatea Craiova are încredere în Ivan Mamut

Ivan Mamut a marcat primul său gol în Bănie, iar oficialii Universităţii au şi mai multă încredere în el. Atacantul adus să-l înlocuiască pe Elvir Koljic (accidentat grav anul trecut) este un jucător pe placul patronului Mihai Rotaru. A confirmat-o chiar el, în direct la Sport Report.

”Noi credem în Mamut, nu ne-am pierdut speranţele. Mamut este un jucător în care credem foarte mult, altfel nu îl achiziţionam acum trei săptămâni” a mărturisit Mihai Rotaru, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Patronul şi-a reafirmat de altfel încrederea în tot lotul pe care oltenii îl au acum la dispoziţie: ”Actualul lot, vorbesc şi despre rezerve, cu condiţia ca şi Koljic să fie apt, este cel mai bun lot pe care l-am avut” a mai spus Mihai Rotaru, pentru Telekom Sport.

Cotat la 650 de mii de euro, atacantul croat în vârstă de 23 de ani a bifat 14 meciuri în actuala stagiune. El a reuşit să marcheze primul gol etapa trecută, dar în cele 920 de minute adunate a reuşit şi două pase decisive. Universitatea l-a achiziţionat definitiv de la Inter Zapresic, iar Mamut a semnat un contract pe patru ani din această iarnă.

Afla mai multe despre: mihai rotaruivan mamutcraiova 

viewscnt
Articole similare