Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Craiova se simte dezavantajată: "Nu ne interesează banii, dar absenţa fanilor contează cel mai mult!"

EXCLUSIV Craiova se simte dezavantajată: "Nu ne interesează banii, dar absenţa fanilor contează cel mai mult!"
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul U Craiova, a fost invitatul lui Dan Udrea şi al lui Emil Grădinescu în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport.

Printre altele, patronul Universităţii Craiova,  crede că reluarea campionatului intern fără spectatori, va afecta echipa sa care se bazează foarte mult pe sprijinul publicului oltean. În acest moment, varianta în care Liga 1 se va relua fără ca publicul spectator să poată asista la meciuri este tot mai probabilă,

"Suntem dezavantajaţi pentru că am fi avut publicul alături de noi, publicul la Craiova chiar creează presiune în sensul bun al cuvântului, primul lucru care ne lipseşte e publicul prezent, nu pentru tichete, ci pentru spectacolul unui meci de fotbal. Cel puţin până în septembrie e greu de crezut că vom avea meciuri cu spectatori, sigur acum trebuie să vedem cum vor privi autorităţile pandemia, dacă vor face nişte scenarii locale, regionale.  În Dolj stăm destul de bine, pe trend negativ, în Germania fiecare land îşi face politica, sigur e politica federală, în America la fel. Dar se pot discute anumite restricţii pe regiuni, dacă ai un oraş focar de infecţie, sigur, închide-l! Dacă ai o regiune în care n-ar fi coronavirus, se poate discuta" a spus Mihai Rotaru.

Întrebat de câţi suporteri are nevoie la meci U Craiova pentru a acoperi cheltuielile unui meci, Mihai Rotaru a fost extrem de deschis şi foarte direct: "Trebuie să dau la o parte abonaţii şi noi avem o medie de 22 ron pe bilet, undeva la 5000-6000 de bilete pentru a acoperi cheltuielile" a explicat patronul Craiovei, la Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare