Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | „Cred că e conştient de gravitatea situaţiei”. Un fost căpitan dinamovist ia atitudine după donaţia lui Stanciu

EXCLUSIV | „Cred că e conştient de gravitatea situaţiei”. Un fost căpitan dinamovist ia atitudine după donaţia lui Stanciu

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu a surprins pe aproape toată lumea în momentul în care a devenit membru „Elite” în programul „Doar Dinamo Bucureşti”. Nu este însă şi cazul lui Dragoş Grigore, fostul căpitan al roş-albilor considerând gestul mijlocaşului unul de normalitate.

Nicolae Stanciu a oferit 1948 de euro  şi numele său va apărea pe tricoul de joc al roş-albilor în sezonul viitor. Dacă din partea FCSB-ului a primit critici pentru acest gest, fotbalistul Slaviei Praga a fost lăudat de rivalii roş-albaştrilor.

„Nu m-a surprins. Cred că şi el e conştient de gravitatea situaţiei din fotbalul românesc. Probabil Nicolae Stanciu se gândeşte la imaginea fotbalului românesc, se gândeşte ca Dinamo să nu păţească ce au păţit şi celelalte echipe şi de aceea a pus umărul, să ajute la salvarea echipei Dinamo”, a declarat Nicolae Stanciu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dragos grigore 

viewscnt
Articole similare