Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cristea vrea să salveze Iaşiul: ”Garantez că lucrurile vor fi mult mai bune!” Noul antrenor de la Poli despre revenirea pe teren: ”Acum sunt doar antrenor!”

EXCLUSIV Cristea vrea să salveze Iaşiul: ”Garantez că lucrurile vor fi mult mai bune!” Noul antrenor de la Poli despre revenirea pe teren: ”Acum sunt doar antrenor!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Andrei Cristea a vorbit la Telekom Sport despre numirea sa în funcţia de antrenor principal la Poli Iaşi.

Aflat încă în carantină, noul antrenor al Iaşiului a explicat: ”Sunt bine în momentul de faţă, sper să ies din carantină şi să dăm drumul la treabă. Avem foarte multe lucruri de pus la punct şi regret foarte tare că nu sunt în vestiar alături de băieţii” a mărturisit Andrei Cristea, pentru Telekom Sport.

El a dezvăluit şi cum a fost convis să accepte acest rol nou: ”S-au întâmplat lucrurile pe repede înainte, dar şi situaţia este destul de gravă. În acelaşi timp, dacă nu aveam încredere în lotul de jucători cu siguranţă nu aş fi acceptat. Cel mai important lucru este că eu sunt în funcţia de antrenor şi dacă mă voi gândi că pot ajuta, cu siguranţă o voi face şi ca jucător. În acest moment sunt doar antrenor. Voi analiza foarte bine situaţia, vor mai veni şi alţi jucători noi . Garantez că echipa noastră va ieşi de pe această poziţie şi lucrurile vor fi mult mai bune” a spus Andrei Cristea, care a recunoscut că nu a fost deloc o decizie uşoară pentru el să îmbrace de pe acum haina antrenorului: ”Este o decizie grea, sunt 20 de carieră în spate. Eu mă pun în slujba echipei, a clubului şi aş vrea să ajut din postura de antrenor, din postura de jucător”

Noul antrenor al Iaşiului a vorbit frumos despre fostul antrenor, Daniel Pancu: ”Îi urez baftă multă, sper să găsească o echipă pe care să o antreneze, este un antrenor bun”

Suporterii ieşeni ar fi făcut scandal după acest meci. Cristea explică: ”Nu aş vrea să încurajez astfel de lucruri, dar asta înseamnă că echipa trăieşte, că lumea pune suflet în Iaşi pentru echipa asta şi că nimeni nu se mulţumeşte cu această situaţie”

Poli Iaşi a fost învinsă clar de Universitatea Craiova, scor 0-3

U Craiova s-a impus clar la Iaşi cu scorul de 3-0. Golurile au fost marcate de Ivan '27, Nistor '35 şi Cîmpanu '57.

Au evoluat:

Poli Iaşi: Brănescu (Brînză '24)- Cană (Vega '46), Baxevanos, R. Popa, Buşu - Mihalache, Passaglia (Gaitan '67) - Vanzo (Flores '46), Onea, Popadiuc - Zajmovic (Zaharia '74). Antrenor: Adrian Kerezsty

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Bălaşa (Papp '80), M. Constantin, Bancu - Nistor, Mateiu, Cicâldău - Cîmpanu (Bărbuţ '76), A. Ivan (Mamut '69), Baiaram (V. Constantin '75). Antrenor: Dragoş Bon

Afla mai multe despre: andrei cristeapoli iaşi 

viewscnt
Articole similare