Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Balaj a dat verdictul după ce Iulian Cristea l-a faultat pe Raul Rusescu ca ultim apărător! "Asta era decizia corectă". FCSB a marcat după cu Clinceni

EXCLUSIV | Cristi Balaj a dat verdictul după ce Iulian Cristea l-a faultat pe Raul Rusescu ca ultim apărător! "Asta era decizia corectă". FCSB a marcat după cu Clinceni

FCSB

Comentarii

Fostul arbitru, Cristi Balaj, a analizat faza din minutul 76, atunci când Iulian Cristea l-a faultat pe Raul Rusescu din postura de ultim apărător.

VIDEO | Clinceni - FCSB 0-2 (Man 86, Moruţan 89) 

Cu 10 minute înainte ca Dennis Man să marcheze un gol superb, centralul Adrian Cojocaru a luat o decizie crucială. În minutul 76, Raul Rusescu a scăpat spre poarta adversă şi a fost faultat, evident, de Iulian Cristea. 

Adrian Cojocaru i-a acordat doar cartonaşul galben fotbalistului de la FCSB, iar decizia a fost judecată de Cristi Balaj. 

Fostul arbitru consideră că la faza respectivă se impunea acordarea cartonaşului roşu pentru fotbalistul de la FCSB: "Dacă nu controlează faza, trebuie să-l ajute şi asistentul. Distanţa până la suprafaţa de pedeapsă era mică. La o asemenea fază se judecă momentul. Având în vedere că ajungea cu mingea în suprafaţa de pedeapsă, fără ca Miron să-l mai ajungă, consider că decizia mai apropiată de adevăr era cartonaş roşu. 

Îţi trebuie curaj să iei decizia. La eliminare trebuie să apară cuvântul evident. Aici a avut dubii, îl înţeleg, dar aici decizia corectă era cartonaş roşu", a declarat Cristi Balaj în cadrul emisiunii "Minutul 91".  

 

Afla mai multe despre: cristi balajfcsbacademica clinceni fcsbiulian cristearaul rusescu 

viewscnt
Articole similare