Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Balaj a dat verdictul posibilului penalty din partida Botoşani - FCSB! "Dacă exista VAR, sunt convins că îl chema acolo!"

EXCLUSIV | Cristi Balaj a dat verdictul posibilului penalty din partida Botoşani - FCSB! "Dacă exista VAR, sunt convins că îl chema acolo!"

FCSB

Comentarii

Cristi Balaj a vorbit în cadrul emisiunii Sport Report de pe TelekomSport 1.

FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, în primul meci al ediţiei 2021/2022 a Ligii I.În minutul 61, Florin Tănase a ratat un penalty acordat pentru o intervenţie a unui jucător al gazdelor la Octavian Popescu.

În minutul 2 al întâlnirii, tot Octavian Popescu a fost în centru atenţiei şi a trecut mingea printre picioarele lui Racoviţan, iar jucătorul lui FC Botoşani l-a faultat în careu, dar arbitrul nu a acordat nimic. 

Expertul Telekomsport, Cristi Balaj, susţine că, dacă ar fi fost sistemul VAR în Liga I, cu siguranţa arbitrul era chemat să verifice faza. 

“La faza din minutul 3 e penalty. Exact cum discutăm de începutul de campionat la echipe, aşa au nevoie şi ei de acomodare. Ai nevoie de concentrare, de un antrenament continuu.

“Dacă exista var, sunt convins că îl chema acolo!“

Contactul se petrece la limita suprafeţei de pedeapsă. El a considerat că nu e suficient acel contact pentru a provoca o cădere. Dacă exista var, sunt convins că îl chema acolo. Şi eu am făcut greşeli în cariera mea. Când ai o fază de acest gen, te gândeşti nu doar dacă a fost contact ci şi dacă a fost în afară“, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-botoşani-liga 1 -balaj 

viewscnt
Articole similare