Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cristi Balaj a vorbit despre problemele financiare de la CFR Cluj: "Nervii sunt întinşi la maxim". Ultimele detalii din Gruia

EXCLUSIV Cristi Balaj a vorbit despre problemele financiare de la CFR Cluj: "Nervii sunt întinşi la maxim". Ultimele detalii din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a avut o partidă dificilă pe teren propriu în compania celor de la Rapid, însă elevii lui Dan Petrescu s-au impus cu scorul de 2-1, după reuşita lui Deac din finalul meciului.

EXCLUSIV Cristi Balaj a vorbit despre problemele cu banii de la CFR Cluj: "Nervii sunt întinşi la maxim". Ultimele detalii din Gruia

Trupa din Gruia s-a impus şi cu Rapid, 2-1, dar există în continuare semne de întrebare cu privire la anumite restanţe financiare către jucători.

Cristi Balaj, preşedintele CFR-ului, a vorbit despre victoria obţinută pe teren propriu, dar şi despre atmosfera din vestiarul ardelenilor. 

"Rapidul nu a venit in Ardeal de o perioadă lungă de timp şi au venit mulţi suporteri rapidişti din diferite zone ale Ardealului. Ei ştiu că vor încasa salariile. Ştiu că la CFR au fost întârzieri şi de fiecare dată s-au primit banii. Nu neapărat acesta este motivul pentru care scădem ritmul în repriza a doua. Dacă ei vor ajunge cu banii la zi punctele pierdute nu le mai aduce nimeni.

Ei ştiu acest lucru, au mai fost situaţii asemănătoare, nervii sunt întinşi la maxim şi situatia este oarecum tensionată şi din frustări că nu s-au câştigat anumite jocuri. Banii care se plătesc câtre jucători sunt mult mai mulţi decât ce se încasează din drepturile TV", a declarat Cristi Balaj pentru telekomsport.ro. 

În clasamentul din Liga 1, CFR Cluj se distanţează la opt puncte faţă de FCSB în vârful clasamentului, cu un total de 67 de puncte, în timp ce Rapid rămâne pe locul opt, cu 36 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidcfrcristi balaj 

viewscnt
Articole similare