Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Balaj: ”Astra - FCSB mi s-a părut un meci dubios!” Ce reacţie a avut Dani Coman la astfel de acuzaţii

EXCLUSIV | Cristi Balaj: ”Astra - FCSB mi s-a părut un meci dubios!” Ce reacţie a avut Dani Coman la astfel de acuzaţii

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus cu 2-0 la Giurgiu, pe fondul unui meci foarte slab făcut de Astra. Cristi Balaj spune că meciul i s-a părut dubios.

Astra a jucat neobişnuit de slab cu FCSB, motiv pentru Cristi Balaj să intre la bănuieli. Balaj spune că a fost un meci care lasă loc de interpretări şi s-a mai întâlnit cu astfel de situaţii în perioada în care era arbitru.

”(Ţi s-a părut dubios meciul?) Da. Aşa mi s-a părut. Nu sunt eu cel care decid care meciul a fost sau nu... Dar aşa mi s-a părut. (Ai mai avut impresia asta când arbitrai) Da, doar că nu am avut dovezi”, a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

Pe de altă parte, Dani Coman spune că a fost deranjat de vocile care au spus că partida dintre Astra şi FCSB ar avea un rezultat previzibil: ”(Te-au deranjat speculaţiile dinaintea meciului, că Astra se va preda FCSB-ului?) Bineînţeles că m-au deranjat. Eu ştiu cât de greu e să motivezi aceşti jucători, cât de greu e să te antrenezi zi de zi, păcat că nu am reuşit un meci bun şi un rezultat pe măsura aşteptărilor pentru a demonstra tuturor că suntem o echipă aşa cum am fost în ultimii ani”.


 

 

Afla mai multe despre: cristi balajfcsb 

viewscnt
Articole similare