Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Balaj: ”Ca arbitru, nu ai ce să faci decât să aştepţi evacuarea!”

EXCLUSIV | Cristi Balaj: ”Ca arbitru, nu ai ce să faci decât să aştepţi evacuarea!”

Superliga

Comentarii

Fanii dinamovişti, aflaţi în număr de aproximativ 200, i-au înjurat pe patronul Ionuţ Negoiţă şi pe antrenorul Eurgen Neagoe după numai 25 de minute de joc, la meciul FC Viitorul - Dinamo, 5-0.

Pentru început, suporterii i-au cerut demisia tehnicianului Eugen Neagoe şi conducerii clubului, dar după golul de 3-0 al gazdelor, din minutul 66, mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren, fiind cu greu imobilizaţi şi scoşi din suprafaţa de joc de stewarzi.

Jandarmii au intervenit şi s-au postat în faţa peluzei în care se afla galeria dinamovistă, fără a intra în conflict direct cu suporterii

Arbitrul Marcel Bîrsan a permis reluarea partidei de la Ovidiu după 20 de minute. Cristi Balaj, expert Telekom Sport şi fost mare arbitru internaţional a explicat că brigada de arbitrii de la Ovidiu şi-a făcut bine datoria:

”Ca arbitru nu ai ce să faci decât să aştepţi evacuarea. Chiar dacă s-a întârziat cu 10-15 minute reluarea jocului...probabil că dacă efectivul jandarmeriei era mai amplu se putea interveni. Dar ţinând cont de toate aceste detalii, eu cred că s-a procedat corect” a declarat pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, Cristi Balaj

Viitorul a surclasat-o pe Dinamo, scor 5-0. Iancu '9 şi '69, Ganea '49, Calcan '66 şi Eric '71 au marcat golurile victoriei. 

Afla mai multe despre: cristi balajdinamoviitorul constanta 

viewscnt
Articole similare