Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Balaj, verdict clar: "N-a fost penalty! Eliminarea nu se impunea!". Critici pentru arbitrul meciului: "A fost slab!"

EXCLUSIV | Cristi Balaj, verdict clar: "N-a fost penalty! Eliminarea nu se impunea!". Critici pentru arbitrul meciului: "A fost slab!"

CFR Cluj

Comentarii

Cristi Balaj, fost arbitru FIFA şi expert Telekom Sport, a comentat faza controversată în care Young Boys a primit lovitură de la 11 metri în prelungiri şi a spus că penalty-ul a fost incorect acordat. Mai mult, Balaj consideră că nu se impunea nici eliminarea lui Cristi Bălgrădean.

Balaj a vorbit la Telekom Sport şi a spus că decizia corectă pe care trebuia să o ia arbitrul era aceea de a lăsa jocul să continue. Expertul Telekom Sport a spus că arbitrajul a fost unul slab.

"A fost o jucare a mingii la penalty. De la asistent putem vedea că portarul loveşte mingea. Dacă s-a întâmplat ceva clar, e că portarul a atins mingea, apoi o atingere a capului atacantului. Decizia corectă era de a lăsa jocul să continue. La golul CFR-ului a fost un uşor offside, greu de văzut. Nu putea fi depistată poziţia decât cu VAR. La penalty nu se impunea nici măcar decizia discipliniară. A fost un arbitraj slab. Nu vreau să facem teoria conspiraţiilor şi ar însemna mult prea mult.", a spus Cristi Balaj, la Telekom Sport.

Young Boys - CFR Cluj 2-1, în grupele Europa League

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de Young Boys Berna, în etapa a VI-a, ultima, a Grupei A a Ligii Europa. Acest rezultat, influenţat de un penalti uşor acordat de arbitrul francez Benoît Bastien, a dus la eliminarea clujenilor din Liga Europa. CFR a terminat cu doi jucători eliminaţi, portarul Cristian Bălgrădean şi mijlocaşul Damjan Djokovici, acesta din urmă insultându-l pe arbitru.

Au marcat: Nsame '90+3 (p), Gaudino '90+6 / Debeljuh '84.

0-1, min. 84: Rondon a şutat la poartă, de la 8-9 metri, mingea a lovit bara şi a revenit în careul mic, iar Debeljuh a trimis balonul în poartă, din cădere;

1-1, min. 90+3: În minutul 90, Bălgrădean a boxat un balon în careul mic, din faţa unui adversar care a căzut ca secerat. Arbitrul francez a considerat că portarul român, care l-a atins uşor pe adversar, după ce a boxat mingea, l-a lovit în faţă pe jucătorul gazdelor şi a dictat penalti, eliminându-l apoi pe Bălgrădean, care a protestat vehement;

2-1, min. 90+6: Gaudino a marcat după un contraatac al gazdelor.

Au evoluat următoarele echipe:

Young Boys: Von Ballmoos - Hefti, Burgy (Siebatkeu '86), Lefort, Garcia - Ngamaleu (Zesiger '82), Aebischer, Rieder (Martins '59), Sulejmani (Gaudino '59) - Mambimbi (Elia Meschack '59), Nsame. Antrenor: Gerardo Seoane;

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Burcă, Vinicius, Camora - Djokovici, Hoban - Deac (Sandomierski '90+2), Păun (Debeljuh '74), Pereira (Susici '87) - Rondon. Antrenor Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Păun '71, Burcă '89, Camora '90+9 / Sulejmani '90+5;

Cartonaşe roşii: Bălgrădean '90, Djokovici '90+7 / Nsame '90+5.

Arbitri: Benoît Bastien - Hicham Zakrani şi Frederic Haquette - Karim Abed (toţi din Franţa).

În celălalt meci al grupei, ŢSKA Sofia a învins echipa AS Roma, cu scorul de 3-1.

Clasamentul final al grupei este următorul: AS Roma - 13 puncte, Young Boys - 10, CFR Cluj - 5, ŢSKA Sofia - 4.

Afla mai multe despre: cristi balajarbitrucfr clujeuropa league 

viewscnt
Articole similare