Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Chivu, despre situaţia lui George Puşcaş: ”A ales calea cea bună. Şansele îţi cresc mai mult când te duci la o echipă mai mică”

EXCLUSIV | Cristi Chivu, despre situaţia lui George Puşcaş: ”A ales calea cea bună. Şansele îţi cresc mai mult când te duci la o echipă mai mică”

Stranieri

Comentarii

Cristi Chivu este de părere că George Puşcaş şi-a ales până acum foarte bine paşii în carieră şi asta l-a ajutat să se dezvolte. Atacantul de 23 de ani se află în prezent în cantonament cu echipa de seniori a lui Inter Milano.

Puşcaş a ajuns în 2014 la juniorii lui Inter Milano, însă a fost împrumutat ulterior la Bari, Benevento, Novara şi Palermo - care l-a şi transferat definitiv, în vara lui 2018. Internaţionalul român a preferat astfel să joace la echipe mai mici, unde a avut şanse mai mari la titularizare. În această vară, a revenit la Inter, după ce Palermo a intrat în faliment şi Antonio Conte l-a luat în turneu cu echipa de seniori.

Cel mai probabil, Inter va încerca să-l cedeze din nou în această vară, însă Cristi Chivu este de părere că ar fi un pas pun pentru Puşcaş. Fostul mare fundaş român susţine că Puşcaş a făcut alegeri bune până acum în carieră şi ar trebui în continuare să se dezvolte la o echipă mai mică, decât să rămână la Inter, unde ar avea puţine şanse să joace:

”George a ales calea cea bună, pentru că a jucat la echipa de tineret a lui Inter, a apucat să şi debuteze la echipa mare, după care a făcut pasul, fiind împrumutat către echipe. În Italia se zice că îţi faci oasele. Nu ştiu cât de benefic e, dar îţi prinde bine, pentru că ai posibilitatea să joci mai mult decât ai face-o probabil la 19 ani.  Şansele îţi cresc mult mai mult atunci când te duci să joci la o echipă mai mică decât ai avea dacă ai rămâne la Inter.



Important e că el a progresat foarte mult, a învăţat şi el să joace pentru echipă, să dea goluri şi cu siguranţă toate lucrurile astea sunt benefice pentru el şi pentru noi, ca români, că îl vedem la echipa naţională şi să sperăm că o să dea cât mai multe goluri”,
a declarat Cristi Chivu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: george puscas 

viewscnt
Articole similare