Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Chivu şi-a ales favorita la câştigarea titlului în Liga I: ”Mi-e să nu producă surpriză, nimeni nu e atent la ea”

EXCLUSIV | Cristi Chivu şi-a ales favorita la câştigarea titlului în Liga I: ”Mi-e să nu producă surpriză, nimeni nu e atent la ea”
Comentarii

În timp ce toată lumea se concentrează pe lupta dintre FCSB şi CFR Cluj, Cristi Chivu are o altă favorită pentru trofeu în Liga I. Fostul internaţional a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre finalul încins de sezon.

Universitatea Craiova este pe poziţia a treia în Liga I, dar Chivu consideră că trupa lui Devis Mangia va avea şanse importante la titlu în acest an.

Eu n-aş exclude-o pe Craiova din lupta pentru titlu. Consider că au un antrenor foarte bun, un lot competitiv şi un stadion nou foarte frumos. Joacă meciurile de acasă aproape mereu cu casa închisă. Sigur, CFR e pe primul loc, porneşte ca favorită. Steaua acuză CFR, iar CFR acuză Steaua. În tot timpul ăsta, Craiova să liniştită şi mi-e să nu producă surpriza.

Mi-aş dori pentru fotbalul din Craiova, pentru tot ce reprezintă Craiova în fotbalul românesc ar fi foarte frumos să câştige. Poate sunt şi subiectiv, dar inima nu mă lasă să nu mă gândesc şi la titlu”, a spus Cristi Chivu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: chivucampionatcraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare