Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristi Tănase, afectat de moartea artistului Nelu Ploieşteanu: ”Un om senzaţional. Fredonam alături de el unele piese”

EXCLUSIV | Cristi Tănase, afectat de moartea artistului Nelu Ploieşteanu: ”Un om senzaţional. Fredonam alături de el unele piese”

Superliga

Comentarii

Cristi Tănase a fost cutremurat de vestea că Nelu Ploieşteanu a încetat din viaţă, la vârsta de 70 de ani. Fotbalistul Academicii Clinceni era un mare fan al artistului, pe care îl cunoştea personal.

Cunoscutul artist Nelu Ploieşteanu a murit după ce timp de două săptămâni s-a luptat cu o formă gravă de COVID-19. Ion Dumitrache pe numele său real, artistul a decedat la Spitalul Floreasca, acolo unde a fost internat. Cristi Tănase, un mare fan al cunoscutului lăutar, a întâmpinat cu tristeţe tragica veste.

Reacţia lui Cristi Tănase după ce Nelu Ploieşteanu a murit

Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani era un mare fan al lui Nelu Ploieşteanu şi deseori mergea în restaurantele în care artistul cânta. Cei doi se cunoşteau foarte bine şi aveau o relaţie bună. Cristi Tănase a fost zdruncinat în momentul în care a aflat vestea despre decesul acestuia:

”Era un om senzaţional, îmi pare nespus de rău că a murit. Mergeam şi la ”Şarpele roşu”, dar şi în alte locaţii în care cânta el. Îmi făcea plăcere să-l ascult. Dincolo de faptul că era un lăutar autentic, cânta ca nimeni altul melodii lăutăreşti, era un om senzaţional.

Ascultam cu mare plăcere melodiile lui, mă binedispuneau. Chiar apreciez muzica lăutărească. Din păcate, au rămas acum doar discurile şi amintirile frumoase”, a declarat Cristi Tănase pentru Telekom Sport.

Întrebat care a fost cea mai mare sumă pe care i-a oferit-o maestrului lăutar, Tănase a evitat un răspuns clar: ”Nu pot să vă dau o sumă exactă, dar îl cinsteam încât să se simtă şi el bine, să mă simt şi eu bine. Erau momente în care fredonam alături de el anumite piese”, a declarat Cristi Tănase pentru Telekom Sport.

Ion Dumitrache, pe numele său adevărat, a murit la Spitalul Floreasca din cauza infecţiei cu noul coronavirus. Nelu Ploieşteanu a ieşit pozitiv la un test făcut în urmă cu aproximativ două săptămâni şi de atunci starea i s-a agravat de la o zi la alta.

Pe 18 martie, artistul în vârstă de 70 de ani a fost internat la Spitalul Floreasca, unde a fost transferat urgent la secţia de Terapie Intensivă şi intubat. Ulterior, după doar două zile, Nelu Ploieşteanu a cerut să fie lăsat să se trateze acasă şi le-a transmis medicilor că nu poate suporta masca de oxigen.

La 36 de ore de la externare, cunoscutul lăutar a ajuns din nou la terapie intensivă, cu saturaţie de oxigen foarte mică şi la scurt timp a decedat.

Afla mai multe despre: cristi tanase 

viewscnt
Articole similare