Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristian Gaţu dă de pământ cu echipa naţională de handbal feminin: "N-am văzut nimic!" Nici Tomas Ryde n-a scăpat

EXCLUSIV | Cristian Gaţu dă de pământ cu echipa naţională de handbal feminin: "N-am văzut nimic!" Nici Tomas Ryde n-a scăpat

CM Handbal

Comentarii

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a criticat dur jocul prestat de echipa naţională în meciul cu Spania.

"N-am văzut nimic. N-am văzut nicio schemă, n-am văzut niciun fel de schimb de jucătoare la termen şi la momentul potrivit. O echipă parcă nu avea direcţie de atac. Din punctul meu de vedere, nu avem echipă, dar şi din ce a rămas acasă, nu se putea face o echipă", a declarat Gaţu, pentru Telekom Sport.

Selecţionerul Tomas Ryde nu a scăpat nici el: "Nu m-a convins deloc. Dar nu e vina lui, că nu el a venit şi s-a instaurat. E vina celor care l-au ales", a adăugat Cristian Gaţu.

Echipa naţională de handbal feminin a României a fost învinsă, sâmbătă, scor 31-16, de Spania, în debutul la Campionatul Mondial din Japonia.

România, victorie cu Senegal, de Ziua Naţională

Naţionala de handbal feminin a României a obţinut duminică, de Ziua Naţională, prima victorie în grupa C a Campionatului Mondial, scor 29-24 (15-12) cu Senegal. Cristina Neagu a marcat 13 goluri.

Afla mai multe despre: gatu 

viewscnt
Articole similare