Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cristiano Bergodi îl vede cu ochi buni pe Mirel Rădoi ca selecţioner: ”A făcut o treabă foarte bună!”

EXCLUSIV Cristiano Bergodi îl vede cu ochi buni pe Mirel Rădoi ca selecţioner: ”A făcut o treabă foarte bună!”

Echipa națională

Comentarii

Numele lui Mirel Rădoi a fost des vehiculat pentru a prelua banca tehnică a echipei naţionale după plecarea lui Cosmin Contra.

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei FC Voluntari este de părere că Rădoi nu va accepta oferta de a prelua naţionala României, dar mărturiseşte că are mare încredere în abilităţile de selecţioner ale tânărului antrenor român:

”Cred că Rădoi nu va prelua. Dacă aş fi în locul lui, nu m-aş duce la echipa mare deloc. Pentru că am o echipă cu care am făcut bine, toată lumea vorbeşte de U21, a făcut un campionat bun în Italia, să îşi ducă munca la sfârşit şi după să facă pasul către echipa mare. Mirel acum arată bine ca selecţioner. Normal, nu are mare experienţă ca antrenor de club, asta e adevărat, dar ca selecţioner a făcut o treabă foarte bună” a mărturisit Bergodi, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Mirel Rădoi a preluat echipa naţională de tineret în 2018 şi a reuşit să o califice în semifinalele Campionatului European de Tineret U21. În 16 meciuri susţinute ca selecţioner, Rădoi a câştigat 10 dintre ele şi a pierdut doar 3. Nu mai puţin de 35 de goluri a marcat naţionala U21 sub bagheta sa. Printre cele mai importante victorii reputate de Rădoi ca selecţioner se numără cele împotriva naţionalelor U21 ale Portughaliei, Croaţiei, Angliei sau Ucrainei.

Afla mai multe despre: cristiano bergodimirel rădoi 

viewscnt
Articole similare