Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristina Cosma, după victoria fulger în faţa unguroaicei: ”Nu, nu am apucat să obosesc!” Despre finală: ”Ştiu cum să boxez cu ea”

EXCLUSIV | Cristina Cosma, după victoria fulger în faţa unguroaicei: ”Nu, nu am apucat să obosesc!” Despre finală: ”Ştiu cum să boxez cu ea”

Box

Comentarii

Cristina Cosma nu i-a dat nicio şansă, astăzi, unguroaicei Csilla Flora Tal, în semifinalele categoriei 57 kg, la Campionatul European pentru seniori Under 22 de la Târgu Jiu şi s-a calificat în finală, acolo unde o va întâlni pe Irma Testa.

După două minute, o serie de lovituri variate a pus-o pe unguroaică la podea, livrând astfel unul dintre puţinele KO-uri din competiţia feminină. După numărătoarea arbitrului, antrenorii sportivei maghiare au aruncat prosopul.

Sportiva română nu a apucat să obosească în meciul cu Csilla Flora Tal: ”Nu, nu am apucat să obosesc pentru că a fost un meci foarte scurt.

Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru finală. Sunt foarte încrezătoare. Cred în mine şi în forţele mele, pentru asta m-am antrenat”, a declarat Cristina Cosma.

Bistriţeanca spune că antrenamentele din zilele viitoare se vor axa mai mult pe menţinerea condiţiei fizice: ”Antrenamente de menţinere, de relaxare, pentru că urmează un meci greu”.

Testa nu reprezintă o necunoscută pentru Cristina Cosma, sportiva CSA Steaua a mai întâlnit-o în trei rânduri. ”Irma Testa este o adversară puternică, am mai boxat cu ea de trei ori şi mereu am făcut meciuri egale. Sincer, pentru ea m-am pregătit. Ştiu cum să boxez cu ea şi am mare încredere în mine”.

Programul competiţiei:
25 martie – 29 martie (două gale, de la orele 14:00 şi 18:00);
30 martie – zi liberă;
31 martie – semifinale (două gale, de la orele 14:00 şi 18:00);
1 aprilie – finale (două gale, prima de la ora 13:00, a doua în funcţie de opţiunea TVR).

 

Afla mai multe despre: cristina cosmaboxcampioantele europene de box,  

viewscnt
Articole similare