Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cristina Florica, SCM Râmnicu Vâlcea: ”Gyor este o echipă puternică, diferenţa s-a făcut în apărare!”

EXCLUSIV Cristina Florica, SCM Râmnicu Vâlcea: ”Gyor este o echipă puternică, diferenţa s-a făcut în apărare!”

Handbal

Comentarii

Campioana en-titre a României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de deţinătoarea Ligii Campionilor, Gyor ETO, scor 29-20 (10-6), în al treilea meci din grupa principală II a Ligii Campionilor.

”A fost un meci foarte greu, prima repriză s-a văzut, au mers atât apărarea cât şi atacul, repriza a doua, probabil din cauza schimbărilor pe care le-am făcut fetele nu ajungeau la timp în apărare şi s-au dat goluri destul de uşor.” a explicat Cristina Florica la finalul partidei câştigate clar de campioana Ungariei.

”Gyor este o echipă puternică, e normal ca jucătoarele să fie puternice, dar cred că multe eliminări au fost date gratuit şi nu pot să îmi dau acum seama” a mai spus handbalista campioanei României, care a subliniat şi care au fost principalele erori din jocul echipei sale: ”Le-am dat mingi gratuit şi e normal să te alerge, să nu ajungi în apărare şi acolo s-a făcut diferenţa. Cred că am muncit foarte mult ca să fim la acest nivel, nu cred că ne-am autodepăşit, noi încercăm să ne autodepăşim şi să câştigăm fiecare meci. De data asta nu s-a întâmplat” a mai declarat Florica, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Elghaoui 7 goluri, pentru SCM Râmnicu Vâlcea, respectiv Kristiansen 9, pentru Gyor.

În urma rezultatului, SCM Râmnicu Vâlcea rămâne cu 4 puncte (locul 4), iar Gyor îşi consolidează poziţia de lider, cu 13 puncte.

Celelalte partide ale etapei se joacă între Buducnost – Krim şi Brest – IK Savehof.

Afla mai multe despre: cristina floricascm râmnicu vâlcea 

viewscnt
Articole similare