Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristina Neagu a anunţat când va reveni după accidentare: "Nu mă grăbesc, dar lucrez 5-6 ore în fiecare zi"

EXCLUSIV | Cristina Neagu a anunţat când va reveni după accidentare: "Nu mă grăbesc, dar lucrez 5-6 ore în fiecare zi"

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu este în plin proces de recuperare după ruptura de ligamente suferită în timpul Campionatului European din luna decembrie.

"Un proces de recuperare e mai mult cu tăcând şi făcând. Normal, doctorii spun 6-9 luni, unii joacă după 5 luni, alţii după 6, alţii după 8. Estimez că în vară voi fi la 100% şi voi fi alături de echipă la nivel maxim. Nu e nicio grabă. Am suficientă experienţă şi ştiu că nu trebuie să mă grăbesc să ajung la 100%.

Nu am de ce să mă grăbesc, mai ales că sezonul e pe final. Accidentarea a venit într-un moment bun. E a doua parte a sezonului şi am timp să mă recuperez, nu e nicio grabă. Dacă te accidentezi prin septembrie, te gândeşti că poţi intra în martie sau în aprilie. Doar atunci grăbeşti procesul de recuperare.

Eu nu am niciun motiv să fac asta şi din vară lucrurile vor intra în normal. În recuperare, pot fi urcuşuri şi coborâşuri. Pot apărea complicaţii, dar acum mă simt foarte bine, totul e foarte bine, sunt mulţumită, încrezătoare, pozitivă şi în vară 100%. 5-6 ore lucrez în fiecare zi.

Muncesc foarte mult în ideea că, în vară, fac 31 de ani. Ştiu cât de important e să ai grijă de corp pentru că, dacă eu nu îl ajut, nici el nu mă va ajuta pe mine mai târziu. Vreau să fiu pregătită, sunt pozitivă, psihic stau foarte bine, asta mă ajută tare, sunt bine în momentul acesta" , a declarat Cristina Neagu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristina neagucampionatul europeanhandbal 

viewscnt
Articole similare