Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristina Neagu pune victoria din această seară pe seama apărării: ”Nu-mi aduc aminte când Gyorul a mai marcat atât de puţin”

EXCLUSIV | Cristina Neagu pune victoria din această seară pe seama apărării: ”Nu-mi aduc aminte când Gyorul a mai marcat atât de puţin”

Handbal

Comentarii

Neagu a fost motorul echipei în duelul cu Gyor de la Bucureşti. Maghiarele au condus în primele minute, dar mingile expediate de cel mai bun inter stânga din lume au fost imposibil de apărat.

CSM a condus la pauză cu 13-11, iar diferenţa s-a mărit în repriza a doua. S-a terminat 28-22 pentru Bucureşti, care a făcut un pas important spre calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

”Nu, noi ştiam că ea nu joacă ne-am pregătit pentru jucătoarele care puteau să joace. Au fost şi la noi jucătoare care s-au antrenat mai puţin din cauza problemelor medicale. Din păcate lucrurile acestea apar în viaţa unei echipe, dar le mascăm pe cât se poate pentru că acum au fost fete care s-au antrenat foarte puţin şi la noi în ultima perioadă, dar nu s-a văzut azi. Din punctul meu de vedere fiecare jucătoare şi-a făcut treabă astăzi cu prisosinţă şi am obţinut o victorie mare. Totuşi să  baţi Gyorul la 6 goluri nu e lucru puţin”, a declarat Cristina Neagu la Telekom Sport.

”Nu-mi aduc aminte când Gyorul a reuşit să marcheze doar 22 de goluri unei echipe. Cred că apărarea a fost cheia.

A fost o atmosferă senzaţională mi-era dor de publicul din România. Cred că cu un asemenea public e imposibil să nu-ţi dai viaţa pe terenul de handbal. Le mulţumesc din suflet oamenilor care au umplut astăzi sala până la refuz şi îi aşteptăm să vină în număr la fel de mare la fiecare meci”, a mai spus cea mai bună jucătoare a lumii.

CSM Bucureşti va mai avea de disputat următoarele partide: FCM – CSM (4 februarie), CSM – Rostov (11 februarie), Gyor – CSM (26 februarie), CSM – FCM (4 martie), Rostov – CSM (10 martie).

Afla mai multe despre: handbal feminincristina neaguliga campionilor handbal feminin,  

viewscnt
Articole similare