Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Cristina Neagu revine la echipa naţională. Anunţul care reaprinde speranţele românilor

EXCLUSIV Cristina Neagu revine la echipa naţională. Anunţul care reaprinde speranţele românilor

Handbal

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport, Thomas Ryde, selecţionerul României a anunţat revenirea Cristinei Neagu la echipa naţională.

Prezent la partida dintre CSM Bucureşti şi Măgura Cisnădie, selecţionerul Thomas Ryde a vorbit despre Cristina Neagu şi revenirea ei la echipa reprezentativă: ”Da, da. O am pe Cristina pe listă. Da, ea se va antrena luni, dar va fi un antrenament uşor. Dacă totul va merge bine, miercuri vom mări nivelul, la fel şi vineri, dar îmi voi ţine degetele încrucişate şi sperăm că va fi bine. Am făcut transformarea anul acesta, ceea ce nu e un lucru bun” a mărturist Ryde, pentru Telekom Sport.

”Am câteva criterii, legate de experienţă, abilităţi, rolurile pe care trebuie să le avem. Este vorba foarte mult de apărare. Avem două strategii, în funcţie dacă Neagu va putea să joace sau nu. Am avut o discuţie acum două zile cu Cristina, aşa că sperăm că poate să ni se alăture. În urmă cu două săptămâni nu ne puteam gândi la asta. Mă uit şi la forma fizică pe care o au, dar şi la starea de spirit pe care o au, pentru a face faţă unui Campionat Mondial” a mai spus Ryde pentru postul nostru de televiziune.

Iulia Curea pe lista selecţionerului

Ryde a confirmat că se gândeşte şi la convocarea experimentatei Iulia Curea. Handbalista CSM-uluui, care a anunţat că se va retrage la finalul sezonului, ar putea fi din nou convocată pentru că Ryde consideră că nu are suficient de multe jucătoare cu experienţă la dispoziţie: ”Vreau să vorbesc cu Iulia Curea” a confirma Ryde pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: cristina neagu 

viewscnt
Articole similare