Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristina Neagu revine pe teren! Când se va întâmpla acest lucru

EXCLUSIV | Cristina Neagu revine pe teren! Când se va întâmpla acest lucru

Handbal

Comentarii

Veste uriaşă pentru CSM Bucureşti şi pentru naţionala de handbal feminin a României. Cristina Neagu este mai aproape ca niciodată de revenirea pe teren. Accidentată în luna decembrie a anului 2018, la Campionatul European, cvatrupla câştigătoare a titlului de cea mai bună jucătoare din lume este aşteptată să intre la lucru începând de luna viitoare.

Cristina Neagu a suferit o accidentare gravă în meciul României cu Ungaria de la Campionatul European de Handbal feminin din 2018. Căpitanul naţionalei feminine a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi a avut nevoie de o recuperare îndelungată. 

Aşteptarea aproape că a luat sfârşit. Antrenorul lui CSM Bucureşti, Thomas Ryde a dezvăluit când se preconizează pe teren revenirea Cristinei Neagu.

"Nu putem spune încă, pentru că a mai făcut nişte injecţii săptămâna trecută şi nu s-a antrenat deloc în această săptămână. Vom vedea, poate pe la sfârşitul lui octombrie. Până acum speram s-o recuperăm la sfârşitul lui septembrie, dar trebuie să mai amânăm", a declarat Thomas Ryde, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Cu toate acestea, Neagu ar putea să nu îşi ajute echipa în primele două meciuri din Liga Campionilor, care sunt programate în prima jumătate a lunii octombrie. 

Neagu nu este singura absenţă importantă din lotul bucureştencelor. Nora Mork a suferit şi ea o ruptură a ligamentului încrucişat de la genunchiul piciorului stâng şi va lipsi minim şase luni de pe teren. 

Afla mai multe despre: cristina neagucsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare