Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cristina Vărzaru, înainte de România - Norvegia: "Să o ai pe Neagu în echipă e fantastic, dar sunt mai multe jucătoare care pot fi decisive!"

EXCLUSIV | Cristina Vărzaru, înainte de România - Norvegia: "Să o ai pe Neagu în echipă e fantastic, dar sunt mai multe jucătoare care pot fi decisive!"

Handbal

Comentarii

Cristina Vărzaru a analizat, în exclusivitate pentru Telekom Sport, şansele României în cadrul turneului preolimpic, şi a spus că naţionala de handbal nu trebuie să se bazeze doar pe Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a tricolorelor. Vărzaru consideră că, pe lângă Neague, există şi alte jucătoare care pot fi decisive.

Fosta jucătoare susţine că a observat o conexiune bună înter jucătoare şi stafful naţionalei, iar în ceea ce o priveşte pe Neague e de părere că aceasta este ultima sau penultima şansa a ei de a mai participa la Jocurile Olimpice.

"Avem mai multe jucătoare cheie, avem cea mai bună jucatoare a lumii, Cristina Neagu, să o ai în echipă e un lucru fantastic. Dar sunt foarte multe jucătoare pe lângă Neagu care pot fi decisive şi au arătat asta în multe meciuri ale naţionalei. Cred că putem prea multă presiune pe umerii ei, cred foarte mult în grup, le-am simţit că e o conexiune foarte bună între jucătoare şi staff. 

Rezultatul carierei ei şi ce este Cristina Neagu este faptul că a venit înzestrată cu talent şi cu extrem de multă muncă şi cu o viaţă de profesionist 100%. Asta a transformat-o pe Neagu în ce este ea azi. O văd bine, ştiu că este conştientă că s-ar putea să nu mai aibă şanse de claificare la JO, poate să fie ultima, penultima şi sunt convinsă că e pregătită să dea tot ce are mai bun ca să poată să meargă la JO. 

Putem să ne bazăm pe valoare, eu cred că echipa României e de valoare. Întâlnim un adversar care e obişnuit să câştige medaliile cele mai înalte. E o zi a competiţei în care avem o şansă şi sunt convinsă că dacă suntem foarte concentraţi şi credem în şansa noastră, putem să o fructificăm", a spus Cristina Vărzaru, pentru Telekom Sport.

România întâlneşte Norvegia, sâmbătă, de la ora 20:30, într-un meci din cadrul turneului preolimpic, iar partida va putea fi urmărită pe www.telekomsport.ro, AICI

Afla mai multe despre: handbalromaniacristina varzaru 

viewscnt
Articole similare